Kylling med pinjetop og æblebund
45 min
•

Et godt match og dejlig aftensmad, også til gæster. Italiensk inspiration fra basilikum, pinjekerner, citron og spaghetti, kombineret med danske æbler, som har friskhed, syre og sødme.
Ingredienser
25 g
Smør
|
|
---|---|
4
Kyllingefileter (ca. 600 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
3
Æbler, fx jonagold (ca. 450 g)
|
|
450 g
Hytteost
|
|
75 g
Ristede pinjekerner
|
|
1 dl
Grofthakkede basilikumblade
|
|
1 spsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
2½ liter
Vand
|
|
---|---|
2½ tsk
Groft salt
|
|
300 g
Tørret spaghetti
|
Æblesalat
1
Æble i tynde skiver, fx jonagold (ca. 150 g)
|
|
---|---|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ dl
Strimlede basilikumblade
|
|
1 liter
Rensede babysalatblade
|
Sådan gør du
Æblesalat
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
477 kJ / 114 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,2 g |
Protein: | 8,7 g |
Fedt: | 3,6 g |
Kulhydrat: | 11,5 g |
Relateret video
Sådan koger du pasta
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
