Kylling og grønt i whiskysauce
30 min
•

En nem og hurtig ret - kylling og grønt i whiskysauce.....på næsten ingen tid. Saucen er ikke stærk, så hele familien kan være med. Kylling og grønt i whiskysauce er til de dage. hvor aftensmaden gerne må komme på bordet i en fart, uden det kræver de store armbevægelser. Er du mere til at lave maden fra bunden, har vi både en opskrift på en hjemmelavet whiskysauce og en opskrift på naanbrød, så kan du lave din helt egen kylling og grønt i whiskysauce.
Ingredienser
Kylling og grønt
20 g
Smør
|
|
---|---|
500 g
Rensede kyllingeinderfileter
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
½ liter
Whiskysauce
|
|
2 bundter
Forårsløg i 2 cm stykker (ca. 200 g)
|
|
350 g
Rensede grønne bønner
|
Topping
2 dl strimlet top af forårsløg
|
|
---|---|
3 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
2
Limefrugter i både
|
Tilbehør
375 g
Lune naanbrød
|
---|
Sådan gør du
Kylling og grønt
Topping
Vil du have endnu flere grøntsager i retten, kan du supplere med et par rødløg i tynde både. Kom rødløgene i retten sammen med forårsløgene.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9213 kJ / 2202 kcal
Næringsindhold pr. 100g
442 kJ / 106 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 28,1 % | 7,3 g |
Kulhydrat: | 45,3 % | 11,7 g |
Fedt: | 25,8 % | 3,1 g |
Alkohol: | 0,8 % |
