Kylling og grønt i whiskysauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

30 min

En nem og hurtig ret med kylling og whiskysauce.....på næsten ingen tid. Saucen er ikke stærk, så hele familien kan være med.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 dl strimlet top af forårsløg
  • 3 spsk finthakket rød chilipeber
  • 2 limefrugter i både

Tilbehør

  • 375 g lune naanbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Brun inderfileterne ca. 1 min. på hver side. Steg dem derefter ved jævn varme, ca. 2 min. på hver side. Tag kødet op, drys med salt og hold det varmt. Kom sauce og forårsløg i panden og kog ved jævn varme og under låg i ca. 5 min. - rør af og til. Kom bønnerne i en skål, hæld kogende vand over, så det dækker og lad dem stå i ca. 3 min. Hæld vandet fra. Kom kødet tilbage i panden sammen med de afdryppede bønner.

Varm retten godt igennem, smag til og kom den i en varm skål. Bland forårsløgtop og chili og drys det over retten. Server med limebåde (så man selv kan presse saft ud over) og lune naanbrød.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10080 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,8 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: