Kylling og grønt i whiskysauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

En nem og hurtig ret med kylling og whiskysauce.....på næsten ingen tid. Saucen er ikke stærk, så hele familien kan være med.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 dl strimlet top af forårsløg
  • 3 spsk finthakket rød chilipeber
  • 2 limefrugter i både

Tilbehør

  • 375 g lune naanbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Brun inderfileterne ca. 1 min. på hver side. Steg dem derefter ved jævn varme, ca. 2 min. på hver side. Tag kødet op, drys med salt og hold det varmt. Kom sauce og forårsløg i panden og kog ved jævn varme og under låg i ca. 5 min. - rør af og til. Kom bønnerne i en skål, hæld kogende vand over, så det dækker og lad dem stå i ca. 3 min. Hæld vandet fra. Kom kødet tilbage i panden sammen med de afdryppede bønner.

Varm retten godt igennem, smag til og kom den i en varm skål. Bland forårsløgtop og chili og drys det over retten. Server med limebåde (så man selv kan presse saft ud over) og lune naanbrød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10080 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,8 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: