Kylling og grønt i whiskysauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

En nem og hurtig ret med kylling og whiskysauce.....på næsten ingen tid. Saucen er ikke stærk, så hele familien kan være med.

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 dl strimlet top af forårsløg
  • 3 spsk finthakket rød chilipeber
  • 2 limefrugter i både

Tilbehør

  • 375 g lune naanbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Brun inderfileterne ca. 1 min. på hver side. Steg dem derefter ved jævn varme, ca. 2 min. på hver side. Tag kødet op, drys med salt og hold det varmt. Kom sauce og forårsløg i panden og kog ved jævn varme og under låg i ca. 5 min. - rør af og til. Kom bønnerne i en skål, hæld kogende vand over, så det dækker og lad dem stå i ca. 3 min. Hæld vandet fra. Kom kødet tilbage i panden sammen med de afdryppede bønner.

Varm retten godt igennem, smag til og kom den i en varm skål. Bland forårsløgtop og chili og drys det over retten. Server med limebåde (så man selv kan presse saft ud over) og lune naanbrød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10080 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,8 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 26 %

Print

Kilde: