Kylling og hvidkål i garam masalacreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Garam masala er en stærk indisk krydderiblanding - her brugt til at spice kylling og hvidkål

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 300 g tørrede fuldkornsnudler
  • 2½ liter vand
  • 2½ tsk groft salt
  • 10 g smør
  • 400 g rensede kyllingeinderfileter
  • 500 g fintsnittet hvidkål
  • ¼ liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8% Madlavningsfløde 8%
  • 300 g stenfri blå og grønne vindruer i halve
  • 25 g grofthakkede hasselnøddekerner
  • 1 tsk garam masala
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom nudlerne i en gryde med kogende vand tilsat salt. Efter ca. 3 min. under omrøring, er nudlerne "løst op" og møre uden at være bløde. Lad dem dryppe af i en sigte.

Lad imens smørret blive gyldent i en sauterpande. Brun kyllingekødet i ca. 3 min. - vend af og til. Kom hvidkål i panden og steg, under omrøring, i ca. 2 min. Tilsæt fløde, vindruer, nødder, garam masala, salt og peber. Bring retten i kog og smag til.

Kom nudlerne i en stor skål, hæld kylling og hvidkål i garam masalacreme over og server straks.

Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9130 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 41,8 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 23 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag