Kylling og hvidkål i garam masalacreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Garam masala er en stærk indisk krydderiblanding - her brugt til at spice kylling og hvidkål

Ingredienser

Antal portioner

  • 300 g tørrede fuldkornsnudler
  • 2½ liter vand
  • 2½ tsk groft salt
  • 10 g smør
  • 400 g rensede kyllingeinderfileter
  • 500 g fintsnittet hvidkål
  • ¼ liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8% Madlavningsfløde 8%
  • 300 g stenfri blå og grønne vindruer i halve
  • 25 g grofthakkede hasselnøddekerner
  • 1 tsk garam masala
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom nudlerne i en gryde med kogende vand tilsat salt. Efter ca. 3 min. under omrøring, er nudlerne "løst op" og møre uden at være bløde. Lad dem dryppe af i en sigte.

Lad imens smørret blive gyldent i en sauterpande. Brun kyllingekødet i ca. 3 min. - vend af og til. Kom hvidkål i panden og steg, under omrøring, i ca. 2 min. Tilsæt fløde, vindruer, nødder, garam masala, salt og peber. Bring retten i kog og smag til.

Kom nudlerne i en stor skål, hæld kylling og hvidkål i garam masalacreme over og server straks.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9130 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 41,8 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: