Kylling og hvidkål i garam masalacreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Garam masala er en stærk indisk krydderiblanding - her brugt til at spice kylling og hvidkål

Ingredienser

Antal portioner

  • 300 g tørrede fuldkornsnudler
  • 2½ liter vand
  • 2½ tsk groft salt
  • 10 g smør
  • 400 g rensede kyllingeinderfileter
  • 500 g fintsnittet hvidkål
  • ¼ liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8% Madlavningsfløde 8%
  • 300 g stenfri blå og grønne vindruer i halve
  • 25 g grofthakkede hasselnøddekerner
  • 1 tsk garam masala
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom nudlerne i en gryde med kogende vand tilsat salt. Efter ca. 3 min. under omrøring, er nudlerne "løst op" og møre uden at være bløde. Lad dem dryppe af i en sigte.

Lad imens smørret blive gyldent i en sauterpande. Brun kyllingekødet i ca. 3 min. - vend af og til. Kom hvidkål i panden og steg, under omrøring, i ca. 2 min. Tilsæt fløde, vindruer, nødder, garam masala, salt og peber. Bring retten i kog og smag til.

Kom nudlerne i en stor skål, hæld kylling og hvidkål i garam masalacreme over og server straks.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9130 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 41,8 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: