Kyllingebøffer med spinat og skyrdressing

Kyllingebøffer med spinat og skyrdressing

20 min
Saftige kyllingebøffer serveret med spinatsalat og skyrdressing. Kyllingebøffer er nem og lækker aftensmad på en travl hverdag! Halver evt. størrelsen på kyllingebøfferne og server to små kyllingebøffer pr. person.
https://www.arla.dk/opskrifter/kyllingeboffer-med-spinat-og-skyrdressing/

Sådan gør du

Skyrdressing
  • Vend skyr, chilisauce og salt sammen.
Spinatsalat
  • Anret spinat, tomater, avovado, chili og korianderblade på et fad.
Kyllingebøffer
  • Bland kødet med spinat, chili, citronskal og salt. Form det til 2 bøffer.
  • Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande. Brun bøfferne ca. 1 min. på hver side.
  • Skru ned til jævn varme og steg dem ca. 3 min. på hver side - tjek at kødsaften er klar.
  • Anret kyllingebøffer, lidt af spinatsalaten og skyrdressingen på tallerkener med ristet rugbrød. Server resten af skyrdressingen og spinatsalaten ved siden af.
Energiindhold for hele retten:

8395 kJ / 2006 kcal

Næringsindhold pr. 100g

754 kJ / 180 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2,6 g
Protein: 18,3 % 8,1 g
Kulhydrat: 47 % 20,8 g
Fedt: 34,7 % 7,1 g
Relateret video
Sådan laver du Kyllingebøffer med spinat og skyrdressing

Ingredienser

Skyrdressing
2 dl Skyr naturel
2 spsk Sød chilisauce
½ tsk Groft salt
Spinatsalat
150 g Babyspinatblade
150 g Cherrytomater i forskellige farver
1 Avocado i skiver
1 spsk Finthakket rød chilipeber
Frisk koriander
Kyllingebøffer
200 g Hakket kyllingekød
½ dl Hakket babyspinatblade
1 spsk Finthakket rød chilipeber
1 spsk Fintrevet citronskal (usprøjtet)
½ tsk Groft salt
Smør eller olie til stegning
Tilbehør
200 g Ristet rugbrød i skiver