Kyllingebøffer med spinat og skyrdressing

20 min
Kyllingebøffer med spinat og skyrdressing

Saftige kyllingebøffer serveret med spinatsalat og skyrdressing. Kyllingebøffer er nem og lækker aftensmad på en travl hverdag! Halver evt. størrelsen på kyllingebøfferne og server to små kyllingebøffer pr. person.

Ingredienser

Skyrdressing

2 dl Skyr naturel
2 spsk Sød chilisauce
½ tsk Groft salt

Spinatsalat

150 g Babyspinatblade
150 g Cherrytomater i forskellige farver
1 Avocado i skiver
1 spsk Finthakket rød chilipeber
Frisk koriander

Kyllingebøffer

200 g Hakket kyllingekød
½ dl Hakket babyspinatblade
1 spsk Finthakket rød chilipeber
1 spsk Fintrevet citronskal (usprøjtet)
½ tsk Groft salt
Smør eller olie til stegning

Tilbehør

200 g Ristet rugbrød i skiver

Sådan gør du

Skyrdressing

  • Vend skyr, chilisauce og salt sammen.

Spinatsalat

  • Anret spinat, tomater, avovado, chili og korianderblade på et fad.

Kyllingebøffer

  • Bland kødet med spinat, chili, citronskal og salt. Form det til 2 bøffer.
  • Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande. Brun bøfferne ca. 1 min. på hver side.
  • Skru ned til jævn varme og steg dem ca. 3 min. på hver side - tjek at kødsaften er klar.
  • Anret kyllingebøffer, lidt af spinatsalaten og skyrdressingen på tallerkener med ristet rugbrød. Server resten af skyrdressingen og spinatsalaten ved siden af.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5368 kJ / 1283 kcal

Næringsindhold pr. 100g

482 kJ / 115 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2,6 g
Protein: 28 % 7,9 g
Kulhydrat: 40 % 11,3 g
Fedt: 32 % 4,2 g
Relateret video Sådan laver du Kyllingebøffer med spinat og skyrdressing

https://www.arla.dk/opskrifter/kyllingeboffer-med-spinat-og-skyrdressing/