Kyllingebryst med kartofler og tomater i ovn
1 time 30 min
•
Arbejdstid: 35 min
•
Når først kartofler og kylling er i ovnen, er det bare at lave dressingen....og så ellers slappe af - måske!
Ingredienser
Dilddressing
|
250 g
Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
|---|---|
|
2 spsk
Finthakket frisk dild
|
|
|
½ dl
Vand
|
|
|
¼ tsk
Fint salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Kartofler
|
1 kg
Mellemstore kartofler med skræl
|
|
|---|---|
|
¼ tsk
Fint salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Ovnstegt kylling
|
30 g
Blødt smør
|
|
|---|---|
|
1 tsk
Finthakket frisk rosmarin
|
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
|
¼ tsk
Fint salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
6
Store tomater (ca. 600 g)
|
|
|
4
Kyllingefileter
|
Sådan gør du
Dilddressing
Kartofler
Ovnstegt kylling
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
300 kJ / 72 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,2 g |
| Protein: | 6,8 g |
| Fedt: | 1,5 g |
| Kulhydrat: | 7,6 g |