Kyllingelår med grovfritter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

60+ min

Dejlig, nem mad alle kan lide!

Ingredienser

Antal portioner

  • 8 kyllingelår (ca. 900 g)
  • ½ tsk olivenolie
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ½ tsk paprika
  • 7 bagekartofler (ca. 1 kg)
  • groft salt

Salat

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg kyllingelårene i et ovnfast fad og pensl dem med olie. Drys med salt, peber og paprika. Skyl og skær kartoflerne i tynde både. Stil fadet med kylling på en plade med bagepapir og fordel kartoflerne ved siden af. Drys dem med salt og steg det hele midt i ovnen - til det er gyldent.

Salat

Riv salaten i mindre stykker og vend den sammen med majs, oliven og ost. Skær tomater og agurk i mindre stykker og vend dem sammen med resten af salaten.

Stegetid

Ca. 45 min. ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,6 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: