Kyllingelår med texmexdip

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

1 timer

Sprøde kyllinglår der dyppes i hot sauce. Regn med at de bliver spist hurtigt!

Ingredienser

Antal portioner

  • 75 g majschips
  • 8 kyllingeunderlår (ca. 1 kg)
  • 1 spsk rapsolie
  • ½ tsk groft salt
  • 5 store skrubbede kartofler (ca. 500 g)

Texmexdip

Tilbehør

  • 1 agurk i stave (ca. 300 g)
  • 4 gulerødder i stave (ca. 300 g)

Sådan gør du

Sådan gør du

Knus majschipsene. Fjern evt. skindet fra kyllingelårene. Pensl lårene med olie, drys med salt og rul dem i de knuste majschips. Læg lårene på en plade med bagepapir. Skær kartoflerne i både og læg dem på bagepladen sammen med kyllingen. Steg kylling og kartofler midt i ovnen.

Texmexdip

Bland yoghurt og tacosauce - der må gerne stadig være striber i dippen.

Kom folie om kyllingelårene og server dem sammen med kartoffelbåde, grøntsagsstave og texmexdip.

Stegetid

Ca. ½ time ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,2 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: