Kyllingelår med texmexdip

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

1 timer

Sprøde kyllinglår der dyppes i hot sauce. Regn med at de bliver spist hurtigt!

Ingredienser

Antal portioner

  • 75 g majschips
  • 8 kyllingeunderlår (ca. 1 kg)
  • 1 spsk rapsolie
  • ½ tsk groft salt
  • 5 store skrubbede kartofler (ca. 500 g)

Texmexdip

Tilbehør

  • 1 agurk i stave (ca. 300 g)
  • 4 gulerødder i stave (ca. 300 g)

Sådan gør du

Sådan gør du

Knus majschipsene. Fjern evt. skindet fra kyllingelårene. Pensl lårene med olie, drys med salt og rul dem i de knuste majschips. Læg lårene på en plade med bagepapir. Skær kartoflerne i både og læg dem på bagepladen sammen med kyllingen. Steg kylling og kartofler midt i ovnen.

Texmexdip

Bland kvark og tacosauce - der må gerne stadig være striber i dippen.

Kom folie om kyllingelårene og server dem sammen med kartoffelbåde, grøntsagsstave og texmexdip.

Stegetid

Ca. ½ time ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,2 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: