Kyllingelår med texmexdip

Bedømmelse

(3 vurderinger)

1 timer

Sprøde kyllinglår der dyppes i hot sauce. Regn med at de bliver spist hurtigt!

Ingredienser

Antal portioner
  • 15 majschips
  • 8 kyllingelår
  • 1 spsk olie
  • ½ tsk groft salt
  • 5 store rengjorte kartofler

Texmexdip

Tilbehør

  • 300 g agurk i stave
  • 300 g gulerødder i stave

Sådan gør du

Sådan gør du

Knus majschipsene. Fjern evt. skindet fra kyllingelårene. Pensl lårene med olie, drys med salt og rul dem i de knuste majschips. Læg lårene på en plade med bagepapir. Skær kartoflerne i både. Kom dem på pladen sammen med kyllingen. Steg i midten af ovnen.

Texmexdip

Bland det syrnede produkt med tacosauce.

Kom folie om kyllingelårene og dyp lår, kartofler og grønsagsstave i saucen.

Stegetid

Ca. ½ time ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,2 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 29 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: