Kyllingelår med texmexdip

Kyllingelår med texmexdip

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

1 timer

Sprøde kyllinglår der dyppes i hot sauce. Regn med at de bliver spist hurtigt!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

Antal portioner

  • 75 g majschips
  • 8 kyllingeunderlår (ca. 1 kg)
  • 1 spsk rapsolie
  • ½ tsk groft salt
  • 5 store skrubbede kartofler (ca. 500 g)

Texmexdip

Tilbehør

  • 1 agurk i stave (ca. 300 g)
  • 4 gulerødder i stave (ca. 300 g)

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

Knus majschipsene. Fjern evt. skindet fra kyllingelårene. Pensl lårene med olie, drys med salt og rul dem i de knuste majschips. Læg lårene på en plade med bagepapir. Skær kartoflerne i både og læg dem på bagepladen sammen med kyllingen. Steg kylling og kartofler midt i ovnen.

Texmexdip

Bland kvark og tacosauce - der må gerne stadig være striber i dippen.

Kom folie om kyllingelårene og server dem sammen med kartoffelbåde, grøntsagsstave og texmexdip.

Stegetid

Ca. ½ time ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7690 kJ / 1838 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,2 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 27 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag