Kyllingelever i pande

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Sprøde kyllingelevere er lækre, når de bliver stegt, lige som de skal. Her serveret med en mild og cremet tomatsauce.

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g kyllingelever
  • 4 spsk hvedemel
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 50 g smør
  • 3 dl tomatjuice
  • 1½ dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% Piskefløde 38%
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • ½ tsk tørret timian
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler
  • 300 g tomatsalat af tomater og forårsløg
  • evt. lys saucejævner eller anden jævning

Sådan gør du

Sådan gør du

Fjern eventuelle hinder fra kyllingeleverne. Tør leverne godt og vend dem i mel tilsat salt og peber. Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg leverne ved svag varme i 6-8 min. Tag kyllingeleverne op, læg dem i et fad og hold dem varme. Kom tomatjuice i panden og bring det i kog. Tilsæt fløde, hvidløg, timian, salt og peber og kog saucen ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min. Smag til. Du kan evt. jævne saucen. Hæld tomatsaucen over de stegte kyllingelevere og server sammen med kartofler og tomatsalat.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10760 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,6 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 42 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: