Kyllingelever i pande

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Sprøde kyllingelevere er lækre, når de bliver stegt, lige som de skal. Her serveret med en mild og cremet tomatsauce.

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g kyllingelever
  • 4 spsk hvedemel
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 50 g smør
  • 3 dl tomatjuice
  • 1½ dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% Piskefløde 38%
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • ½ tsk tørret timian
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler
  • 300 g tomatsalat af tomater og forårsløg
  • evt. lys saucejævner eller anden jævning

Sådan gør du

Sådan gør du

Fjern eventuelle hinder fra kyllingeleverne. Tør leverne godt og vend dem i mel tilsat salt og peber. Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg leverne ved svag varme i 6-8 min. Tag kyllingeleverne op, læg dem i et fad og hold dem varme. Kom tomatjuice i panden og bring det i kog. Tilsæt fløde, hvidløg, timian, salt og peber og kog saucen ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min. Smag til. Du kan evt. jævne saucen. Hæld tomatsaucen over de stegte kyllingelevere og server sammen med kartofler og tomatsalat.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10760 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,6 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 42 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: