Kyllingelevermousse

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

30 min

Denne moussen smelter på tungen. Spis den til frokost med groft brød og cornichoner.

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g kyllingelever
  • 1 lille zittauerløg
  • 1 lille fed hvidløg
  • 10 g smør
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 spsk cognac
  • 100 g blødt smør
  • ½ dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% Piskefløde 38%
  • ½ dl grofthakkede hasselnøddekerner

Pynt

  • grofthakkede hasselnøddekerne

Tilbehør

  • 240 g ristet rugbrød
  • 50 g cornichoner

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær leveren i mindre stykker. Pil løg og hvidløg, og dem. Steg lever og løg i smør. Leveren skal være lidt rosa indeni. Kom lever og løg i en blender. Tilsæt salt, peber, cognac og smør. Blend til en jævn mousse. Tilsæt fløde og blend moussen luftig. Rør nødderne i. Hæld moussen i 2 små forme og til dem tildækket i køleskabet, til moussen er stivnet.

Kan stå tildækket i køleskabet i 4-5 døgn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11120 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,1 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 26 %
  • Fedt: 55 %
  • Alkohol: 3 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Pinot gris Alsace, Frankrig

Det bedste match til denne lækkerbisken er en fyldig hvidvin på pinot gris-druen Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til kylling