Kyllingenuggets med masalacreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(18 vurderinger)

30 min

Prøv de lækre sprøde kyllingenuggets med en krydret masalacreme.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Masalacreme

Kyllingenuggets

  • 250 g smør
  • 500 g kyllingefilet i mindre stykker (ca. 2x2 cm)
  • 75 g hvedemel (ca. 1½ dl)
  • 1 tsk groft salt
  • 2 store æg
  • 85 g rasp, fx panko (ca. 3 dl)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Masalacreme

Pisk flødefraiche, salt og garam masala godt sammen. Stil cremen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Kyllingenuggets

Bland mel og salt i en flad tallerken. Pisk æggene sammen i en dyb tallerken og kom raspen i en 3. tallerken. Lad smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner og skru ned til jævn varme. Vend kyllingestykkerne først i melblandingen, så i æg og til sidst i rasp. Steg kyllingestykkerne i ca. 2 min. på hver side og server dem til masalacreme.

Sådan bruger du flødefraiche

Flødefraichen fyldige smag og syrlige touch passer godt til både salte og søde retter. Se her hvordan du pisker flødefraiche til et let og lækkert skum (og få inspiration til hvordan du også kan bruge flødefraiche i varme retter).

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10780 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,8 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 58 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag