Kyllingenuggets med masalacreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

30 min

Prøv de lækre sprøde kyllingenuggets med en krydret masalacreme.

Ingredienser

Antal portioner

Masalacreme

Kyllingenuggets

  • 250 g smør
  • 500 g kyllingefilet i mindre stykker (ca. 2x2 cm)
  • 75 g hvedemel (ca. 1½ dl)
  • 1 tsk groft salt
  • 2 store æg
  • 85 g rasp, fx panko (ca. 3 dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Masalacreme

Pisk flødefraiche, salt og garam masala godt sammen. Stil cremen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Kyllingenuggets

Bland mel og salt i en flad tallerken. Pisk æggene sammen i en dyb tallerken og kom raspen i en 3. tallerken. Lad smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner og skru ned til jævn varme. Vend kyllingestykkerne først i melblandingen, så i æg og til sidst i rasp. Steg kyllingestykkerne i ca. 2 min. på hver side og server dem til masalacreme.

Sådan bruger du flødefraiche

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10780 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,8 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 58 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: