Kyllingenuggets med masalacreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

30 min

Prøv de lækre sprøde kyllingenuggets med en krydret masalacreme.

Ingredienser

Antal portioner

Masalacreme

Kyllingenuggets

  • 250 g smør
  • 500 g kyllingefilet i mindre stykker (ca. 2x2 cm)
  • 75 g hvedemel (ca. 1½ dl)
  • 1 tsk groft salt
  • 2 store æg
  • 85 g rasp, fx panko (ca. 3 dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Masalacreme

Pisk flødefraiche, salt og garam masala godt sammen. Stil cremen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Kyllingenuggets

Bland mel og salt i en flad tallerken. Pisk æggene sammen i en dyb tallerken og kom raspen i en 3. tallerken. Lad smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner og skru ned til jævn varme. Vend kyllingestykkerne først i melblandingen, så i æg og til sidst i rasp. Steg kyllingestykkerne i ca. 2 min. på hver side og server dem til masalacreme.

Sådan bruger du flødefraiche

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10780 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,8 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 58 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: