Kyllingepizza
30 min
•
Så er der pizza til aftensmad! Denne kyllingepizza er supernem: Vi laver en hurtig tomatsauce og bruger færdige pizzabunde, og så er det ellers bare om at samle og bage kyllingepizzaerne. Tag gerne børnene med i køkkenet - de kan sagtens lave deres egen kyllingepizza.
Ingredienser
Tomatsauce
|
1 dåse
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
|
|---|---|
|
1
Finthakket rødløg (ca. 75 g)
|
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
|
1 tsk
Eddike, fx hvid balsamicoeddike
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Pizza
|
2
Pizzadeje, evt. fuldkorn
|
|
|---|---|
|
250 g
Kyllingefilet i tynde strimler
|
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
|
2 spsk
Finthakket frisk rosmarin
|
|
|
1
Lille hakket fed hvidløg
|
|
|
2
Rødløg i tynde strimler (ca. 150 g)
|
|
|
200 g
Revet mozzarellaost
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
25 g
Skyllet rucolasalat
|
Tilbehør
|
Stærk chilisauce
|
|---|
Sådan gør du
Tomatsauce
Pizza
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
563 kJ / 135 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,9 g |
| Protein: | 9,3 g |
| Fedt: | 4,2 g |
| Kulhydrat: | 14,7 g |
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.