Kyllingesalat med auberginepuré

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Du kan også servere auberginepuréen som dip til tynde skiver ristet brød.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 auberginer
  • 1 dl vand
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 3 spsk hakkede friske korianderblade
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk hvidvinseddike
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 15 g smør
  • 500 g kyllingefilet
  • ½ tsk groft salt

Tilbehør

  • 300 g ristet grovbrød i skiver

Sådan gør du

Sådan gør du

Flæk auberginerne og læg dem i en sauterpande på skindsiden - de skal kantes lidt for at være der. Hæld vandet ved og bring det i kog. Damp auberginerne ved svag varme og under låg i ca. 15 min. Tag auberginerne op og lad dem køle af. Skrab "kødet" ud (ca. 400 g) og kom det i en skål sammen med hvidløg, koriander, spidskommen, eddike, salt og peber. Blend i ca. 30 sek. til auberginepuréen er glat. Stil puréen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun kyllingefileterne ca. 1 min. på hver side og steg dem derefter ved jævn varme i ca. 8 min. - vend af og til. Drys med salt og skær kødet i skiver.

Anret salatblade, auberginepuré, kyllingekød, tomater og ost lagvis i en skål.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,7 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 32 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: