Kyllingesalat med hindbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

30 min

Sommerlig frokost med marineret squash, søde hindbær og lidt myntesauce.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 grillet eller stegt kylling (ca. 1200 g)
  • ½ tsk groft salt
  • 2 spsk hindbærvineddike
  • 1 spsk koldpresset rapskimolie
  • 2 salatløg i tynde ringe (ca. 100 g)
  • 1 grøn squash i tynde skiver (ca. 350 g)
  • 1 liter blandede babysalatblade
  • 200 g friske hindbær (ca. 3 dl)

Myntesauce

Tilbehør

  • 300 g groft brød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Fjern ben og skind fra kyllingen og skær den i mindre stykker.

Pisk salt, eddike og olie sammen og vend løg og squash heri. Lad blandingen stå et øjeblik og vend salat og hindbær i lige inden serveringen.

Myntesauce

Vend fraiche, mynte og salt sammen. Server saucen til kyllingesalaten.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,4 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag