Kyllingesalat med hindbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Sommerlig frokost med marineret squash, søde hindbær og lidt myntesauce.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 grillet eller stegt kylling (ca. 1200 g)
  • ½ tsk groft salt
  • 2 spsk hindbærvineddike
  • 1 spsk koldpresset rapskimolie
  • 2 salatløg i tynde ringe (ca. 100 g)
  • 1 grøn squash i tynde skiver (ca. 350 g)
  • 1 liter blandede babysalatblade
  • 200 g friske hindbær (ca. 3 dl)

Myntesauce

Tilbehør

  • 300 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Fjern ben og skind fra kyllingen og skær den i mindre stykker.

Pisk salt, eddike og olie sammen og vend løg og squash heri. Lad blandingen stå et øjeblik og vend salat og hindbær i lige inden serveringen.

Myntesauce

Vend fraiche, mynte og salt sammen. Server saucen til kyllingesalaten.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,4 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: