Kyllingesalat med hindbær
30 min

Kyllingesalat med hindbær

Sommerlig frokost med marineret squash, søde hindbær og lidt myntesauce.
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kyllingesalat med hindbær

Sommerlig frokost med marineret squash, søde hindbær og lidt myntesauce.

Antal portioner
  • 1 grillet eller stegt kylling (ca. 1200 g)
  • ½ tsk groft salt
  • 2 spsk hindbærvineddike
  • 1 spsk koldpresset rapskimolie
  • 1 salatløg i tynde ringe
  • 1 grøn squash i tynde skiver
  • 1 liter blandede babysalatblade
  • 200 g friske hindbær (ca. 3 dl)

Myntesauce

Tilbehør

  • 300 g groft brød

Fremgangsmåde:

Fjern ben og skind fra kyllingen og skær den i mindre stykker.

Pisk salt, eddike og olie sammen og vend løg og squash heri. Lad blandingen stå et øjeblik og vend salat og hindbær i lige inden serveringen.

Myntesauce

Vend fraiche, mynte og salt sammen. Server saucen til kyllingesalaten.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,4 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 30 %
Print