Kyllingesalat med hindbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Sommerlig frokost med marineret squash, søde hindbær og lidt myntesauce.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 grillet eller stegt kylling (ca. 1200 g)
  • ½ tsk groft salt
  • 2 spsk hindbærvineddike
  • 1 spsk koldpresset rapskimolie
  • 2 salatløg i tynde ringe (ca. 100 g)
  • 1 grøn squash i tynde skiver (ca. 350 g)
  • 1 liter blandede babysalatblade
  • 200 g friske hindbær (ca. 3 dl)

Myntesauce

Tilbehør

  • 300 g groft brød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Fjern ben og skind fra kyllingen og skær den i mindre stykker.

Pisk salt, eddike og olie sammen og vend løg og squash heri. Lad blandingen stå et øjeblik og vend salat og hindbær i lige inden serveringen.

Myntesauce

Vend fraiche, mynte og salt sammen. Server saucen til kyllingesalaten.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,4 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag