Tacosalat med sprød kylling

Tacosalat med sprød kylling

35 min
Sprødt med sprødt på. Denne farverige tacosalat har knasende sprødhed fra pankopaneret kylling og tortillachips og saftig sprødhed snackpeber, salatblade og agurk. Tacosalat en knasende fornøjelse.

Sådan gør du

Stegetid:

Ca. 10 min. ved 225° - traditionel ovn.

Sprød kylling
  • Skær ca. halvdelen af osten i tynde flager med en kartoffelskræller.
  • Riv resten af osten fint og bland den med rasp, chiliflager og salt i en dyb tallerken.
  • Pisk ægget sammen i en anden dyb tallerken.
  • Skær kyllingekødet i tern (ca. 2 x 2 cm). Vend kyllingeternene først i æg og derefter i osteblanding - ikke for meget på hver, hvis der skal være til alle. Læg de panerede kyllingestykker på en plade med bagepapir.
  • Fordel eventuel overskydende osteblanding på kyllingeternene og steg dem øverst i ovnen, til de er gyldne og sprøde.
Skyrdressing
  • Vend skyren sammen med salt og vand. Smag til.
Fyld
  • Bland bønner, majskerner, limesaft og salt og anret det i 4 skåle sammen med snackpeber, agurk, salatblade og osteflager. Drys med salt og fordel koriander, chips og de sprøde kyllingetern i skålene.
  • Server med iskold skyrdressing.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9812 kJ / 2345 kcal

Næringsindhold pr. 100g

449 kJ / 107 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,7 g
Protein: 30,4 % 8 g
Kulhydrat: 36,5 % 9,6 g
Fedt: 33,1 % 4 g

Ingredienser

Sprød kylling
Cheddarost
100 g
Pankorasp
3 spsk
Tørrede chiliflager
1 tsk
Groft salt
¼ tsk
Æg
1
Kyllingefilet
300 g
Skyrdressing
Skyr naturel
3 dl
Groft salt
¾ tsk
Vand
3 spsk
Fyld
Skyllede og afdryppede sorte bønner (ca. 240 g)
1 dåse
Majs
400 g
Friskpresset limesaft
2 spsk
Groft salt
½ tsk
Røde snackpebere i strimler
2
Agurk i tern (ca. 300 g)
1
Hjertesalat delt i blade (ca. 75 g)
1
Flagesalt
¼ tsk
Frisk koriander
2 dl
Tortillachips med salt
75 g