Kyllingesalat med mangosauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Mangosaucen smager skønt til den friske kyllingesalat. En god ret, når der skal laves mad til mange.

Ingredienser

Antal portioner

  • 350 g kolde kogte kyllingefilet
  • 250 g ærter
  • 250 g majskerner
  • 4 dl vand
  • ½ tsk groft salt
  • 250 g champignoner
  • 1½ liter hovedsalat i strimler

Mangosauce

Pynt

  • hakket mild mangochutney

Tilbehør

  • 300 g flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær kyllingekødet i store tern. Kog ærter og majs i letsaltet vand i ca. 5 min. Afkøl dem. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Arranger det hele stribevis på et fad.

Mangosauce

Hak mangochutneyen fint med en kniv eller i persillekværn. Bland det hele sammen og smag saucen til med salt og citronsaft.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,2 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 32 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: