Kyllingesalat med mangosauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Mangosaucen smager skønt til den friske kyllingesalat. En god ret, når der skal laves mad til mange.

Ingredienser

Antal portioner
  • 350 g kolde kogte kyllingefilet
  • 250 g ærter
  • 250 g majskerner
  • 4 dl vand
  • ½ tsk groft salt
  • 250 g champignoner
  • 1½ liter hovedsalat i strimler

Mangosauce

Pynt

  • hakket mild mangochutney

Tilbehør

  • 300 g flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær kyllingekødet i store tern. Kog ærter og majs i letsaltet vand i ca. 5 min. Afkøl dem. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Arranger det hele stribevis på et fad.

Mangosauce

Hak mangochutneyen fint med en kniv eller i persillekværn. Bland det hele sammen og smag saucen til med salt og citronsaft.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,2 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 32 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: