Kyllingesalat med mangosauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

30 min

Mangosaucen smager skønt til den friske kyllingesalat. En god ret, når der skal laves mad til mange.

Ingredienser

Antal portioner

  • 350 g kolde kogte kyllingefilet
  • 250 g ærter
  • 250 g majskerner
  • 4 dl vand
  • ½ tsk groft salt
  • 250 g champignoner
  • 1½ liter hovedsalat i strimler

Mangosauce

Pynt

  • hakket mild mangochutney

Tilbehør

  • 300 g flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær kyllingekødet i store tern. Kog ærter og majs i letsaltet vand i ca. 5 min. Afkøl dem. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Arranger det hele stribevis på et fad.

Mangosauce

Hak mangochutneyen fint med en kniv eller i persillekværn. Bland det hele sammen og smag saucen til med salt og citronsaft.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,2 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 32 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: