Kyllingesandwich og grillede hokkaidostave
45 min
•
"Burger" med hytteost, chorizo og kylling serveret med græskar-fritter.
Ingredienser
Grillede hokkaidostave
|
2
Hokkaido græskar (ca. 1½ kg)
|
|
|---|---|
|
1½ spsk
Olivenolie
|
|
|
1 spsk
Friskpresset friskpresset citronsaft
|
|
|
3
Små knuste fed hvidløg
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
50 g
Chorizopølse i tynde skiver
|
|
|---|---|
|
10 g
Smør
|
|
|
275 g
Kyllingeinderfileter
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
200 g
Hytteost
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Mild, grov sennep
|
|
|
4
Flækkede, lune ciabattaboller
|
|
|
1 liter
Romainesalat revet i grove stykker
|
|
|
3
Syltede agurker i skiver
|
Sådan gør du
Hokkaidostave
Tip
Bagetid
Grill
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
385 kJ / 92 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,4 g |
| Protein: | 7 g |
| Fedt: | 3,2 g |
| Kulhydrat: | 8,7 g |