Kyllingelevermousse med portvinssky
8 timer 30 min
•
Arbejdstid: 40 min
•
&format=webp)
Kyllingelevermousse med portvinssky - en spændende forret, som kan laves dagen før.
Ingredienser
Dagen før
250 g
Optøede, frosne kyllingelever
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
|
1 dl
Portvin, fx Tawny
|
|
50 g
Blødt smør
|
|
1 dl
Piskefløde
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Portvinssky
3 blade
Husblas
|
|
---|---|
2 dl
Portvin, fx Tawny
|
Pynt
Brøndkarse
|
---|
Tilbehør
150 g
Ristet hjertebrød eller flutes
|
---|
Sådan gør du
Dagen før
Portvinssky
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1040 kJ / 249 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0,6 g |
Protein: | 9,6 g |
Fedt: | 15,3 g |
Kulhydrat: | 13,5 g |
