Lakridsrugbrødsdrys

Bedømmelse

(7 vurderinger)

15 min

Et frækt tvist til morgenmaden!

Ingredienser

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 2 spsk brun farin
  • 4 skiver fuldkornsrugbrød i små tern
  • ½ tsk knust engelsk lakrids

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en pande, tilsæt brun farin og lad det smelte. Kom rugbrød og lakrids i panden og steg det ved jævn varme i ca. 8 min. - vend af og til. Tag rugbrødsternene af panden og lad dem køle af på et stykke bagepapir på en rist.

Ved serveringen

Fordel det syrnede produkt i små skåle og drys med lakridsrugbrødsdrysset. Server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 37,2 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 63 %
  • Fedt: 24 %

Print

Kilde: