Lakridsrugbrødsdrys

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

15 min

Et frækt tvist til morgenmaden!

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 2 spsk brun farin
  • 4 skiver fuldkornsrugbrød i små tern
  • ½ tsk knust engelsk lakrids

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en pande, tilsæt brun farin og lad det smelte. Kom rugbrød og lakrids i panden og steg det ved jævn varme i ca. 8 min. - vend af og til. Tag rugbrødsternene af panden og lad dem køle af på et stykke bagepapir på en rist.

Ved serveringen

Fordel det syrnede produkt i små skåle og drys med lakridsrugbrødsdrysset. Server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 37,2 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 63 %
  • Fedt: 24 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: