Laks med kanel og mandler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(42 vurderinger)

45 min

Ovnbagt laks med dejlig smag af fennikel, kanel og mandler. Serveres med en sød yoghurtdressing.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 porre
  • 2 fennikler
  • 600 g laksefilet
  • 50 g smør - smeltet
  • 2 små finthakkede fed hvidløg
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 tsk stødt kanel
  • 1 dl mandelflager

Appelsindressing

TIlbehør

  • 1 kg bagte kartoffelbåde
  • 2 appelsiner i mindre stykker

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rengør porre og fennikler. Skær dem i tynde skiver. Læg grøntsagerne sammen med laksen i et ovnfast fad (ca. 5 x 25 x 30 cm). Fordel smør, hvidløg, salt, peber herpå og drys kanel og mandelflager på fisken. Bag fisken midt i ovnen.

Appelsindressing

Rør fraiche sammen med appelsinskal, honning og salt. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Server laksen straks sammen med kartoffelbåde og appelsinstykker.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 225°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 42 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag