Laks og havtaske med limesauce

Laks og havtaske med limesauce

1 timer Hovedret
Lakse- og havtaskefilet følges til dørs af en yderst velsmagende limesauce. Hele herligheden serveres med let bagt frisk spinat - lækkert!
Mere inspiration

Prøv denne lakserillette som forret, tapas, frokost eller i en sandwich.

Lakserillette
15 min
Lakserillette
(121)
Velbekomme!
Forbered i god tid

Limesaucen kan på forhånd koges de første ca. 10 min. Fisk og spinat kan gøres klar til bagning ca. 4 timer før serveringen.

Drikkevarer

Kølig hvidvin, fx fumé blanc.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6160 kJ / 6160 kcal

Næringsindhold pr. 100g

827 kJ / 198 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,7 g
Protein: 307,79998779296875 % 9,9 g
Kulhydrat: 399,2000122070313 % 12,8 g
Fedt: 371,7000122070313 % 11,9 g
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Ingredienser