Laks og havtaske med limesauce

1 timer Hovedret

Lakse- og havtaskefilet følges til dørs af en yderst velsmagende limesauce. Hele herligheden serveres med let bagt frisk spinat - lækkert!

Laks og havtaske med limesauce
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

25774 kJ / 6160 kcal

Energifordeling:
Fiber: 21,3 g
Protein: 20,3 %
Kulhydrat: 26,3 %
Fedt: 53,4 %
Forbered i god tid

Limesaucen kan på forhånd koges de første ca. 10 min. Fisk og spinat kan gøres klar til bagning ca. 4 timer før serveringen.

Drikkevarer

Kølig hvidvin, fx fumé blanc.

Relateret video
Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Ingredienser