Ca. 8 min. ved 250° - traditionel ovn.
Ca. 3 min. ved 250° - traditionel ovn.
Limesaucen kan på forhånd koges de første ca. 10 min. Fisk og spinat kan gøres klar til bagning ca. 4 timer før serveringen.
Kølig hvidvin, fx fumé blanc.
25415 kJ / 6074 kcal
703 kJ / 168 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 20,9 % | 8,6 g |
Kulhydrat: | 23,9 % | 9,9 g |
Fedt: | 55,2 % | 10,5 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
25 g
Smør
|
|
---|---|
6
Finthakkede skalotteløg (ca. 100 g)
|
|
¼ liter
Piskefløde
|
|
2 tsk
Friskpresset limesaft
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
600 g
Laksefilet uden skind
|
|
---|---|
600 g
Havtaskefilet uden skind
|
|
2 tsk
Friskpresset limesaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2 dl
Brødkrumme fra franskbrød (ca. 50 g)
|
|
50 g
Blødt smør
|
|
2 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
1 tsk
Knuste fennikelfrø
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
600 g
Friske spinatblade revet i grove stykker
|
|
---|---|
50 g
Smør - smeltet
|
¼ liter
Piskefløde - pisket til flødeskum
|
---|
4 dl
Vilde ris - koges
|
|
---|---|
150 g
Flutes
|