Prøv denne lakserillette som forret, tapas, frokost eller i en sandwich.
Limesaucen kan på forhånd koges de første ca. 10 min. Fisk og spinat kan gøres klar til bagning ca. 4 timer før serveringen.
Kølig hvidvin, fx fumé blanc.
26360 kJ / 6300 kcal
845 kJ / 202 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 20,5 % | 10,2 g |
Kulhydrat: | 24,8 % | 12,3 g |
Fedt: | 54,7 % | 12,5 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
Smør
|
25 g |
---|---|
Finthakkede skalotteløg (ca. 100 g)
|
6 |
¼ liter | |
Friskpresset limesaft
|
2 tsk |
Groft salt
|
¾ tsk |
Friskkværnet peber
|
Laksefilet uden skind
|
600 g |
---|---|
Havtaskefilet uden skind
|
600 g |
Friskpresset limesaft
|
2 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Brødkrumme fra franskbrød (ca. 50 g)
|
2 dl |
Blødt smør
|
50 g |
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
2 tsk |
Knuste fennikelfrø
|
1 tsk |
Groft salt
|
¼ tsk |
Friske spinatblade revet i grove stykker
|
600 g |
---|---|
Smør - smeltet
|
50 g |
¼ liter |
Vilde ris - koges
|
360 g |
---|---|
Flutes
|
150 g |