Laksesandwich og marineret fennikel
30 min
•
Sandwich med stegt laks, marineret fennikel/peberfrugt og krydret hytteost. En nem sandwich med masser af smag. Hytteosten er krydret med sød chilisauce og lime - det perfekte modspil til sandwichen. Laksesandwichen er en nem og lækker ret, når der skal fisk på menuen.
Ingredienser
Marineret fennikel og peberfrugt
|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
|---|---|
|
2 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
|
3 spsk
Sød chilisauce
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
|
2
Fennikler i tynde strimler (ca. 300 g)
|
|
|
2
Røde peberfrugter i tynde strimler (ca. 300 g)
|
Stegt laks
|
4
Skind- og benfri laksefileter (ca. 400 g)
|
|
|---|---|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Krydret hytteost
|
250 g
Hytteost
|
|
|---|---|
|
2 spsk
Sød chilisauce
|
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
4
Rugboller (ca. 300 g)
|
|
|---|---|
|
4
Skyllede salatblade, fx romaine (ca. 50 g)
|
Tilbehør
|
4
Kogte majskolber
|
|---|
Sådan gør du
Marineret fennikel og peberfrugt
Stegt laks
Krydret hytteost
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
489 kJ / 117 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,5 g |
| Protein: | 6,9 g |
| Fedt: | 3,2 g |
| Kulhydrat: | 14,9 g |
Relateret video
Hvordan steger man laks?
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du steger laks, så den bliver saftig indeni og sprød på skindsiden.