Laksecarpaccio med peberrodscreme

Laksecarpaccio med peberrodscreme

45 min Forret

Laksecarpaccio med peberrodscreme er en lækker og nem forret at servere hele året rundt. Når det ikke er sæson for radiser, kan du give et rødt og sprødt drys med tern af rødløg. Du kan servere laksecarpaccio på et fad på et tag selv buffet bord - eller du kan tallerkenanrette din laksecarpaccio. Den bløde laksecarpaccio bliver suppleret med sprøde rugbrødstern og friske agurker, radiser, æbler eller rødløg. Det er næsten ikke nødvendigt med en opskrift på laksecarpaccio med peberrodscreme -men her har du den alligevel. Skru selv op for styrken på peberrodscremen, hvis den ikke river nok efter din smag.

Mere inspiration

Carpaccio - lækker italiensk klassiker med oksekød.

Velbekomme!
Variation

Når det ikke er sæson for radiser, kan du bruge små tern rødløg i stedet.

Tips

Portionsanret evt. laksecarpaccioen på en smuk tallerken når du har gæster i en særlig anledning. Du kan smage peberrodscremen til med mere peberrod, med sennep eller wasabi, hvis du ønsker det skal rive lidt mere.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3463 kJ / 828 kcal

Næringsindhold pr. 100g

595 kJ / 142 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,5 g
Protein: 23,4 % 8,2 g
Kulhydrat: 20 % 7 g
Fedt: 56,6 % 9,1 g

Ingredienser