Når det ikke er sæson for radiser, kan du bruge små tern rødløg i stedet.
Portionsanret evt. laksecarpaccioen på en smuk tallerken når du har gæster i en særlig anledning. Du kan smage peberrodscremen til med mere peberrod, med sennep eller wasabi, hvis du ønsker det skal rive lidt mere.
3645 kJ / 871 kcal
628 kJ / 150 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 23,3 % | 8,6 g |
Kulhydrat: | 21,7 % | 8 g |
Fedt: | 55 % | 9,3 g |
200 g
Frosset laksefilet - midterstykke (ca. g)
|
|
---|---|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1½ spsk
Olivenolie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 dl
Fraiche
|
|
---|---|
2 spsk
Fintrevet frisk peberrod
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
1 skive
Rugbrød
|
---|
1
Lille æble i tern, fx jonagold (ca. 100 g)
|
|
---|---|
50 g
Agurk i tern (ca. g)
|
|
2
Radiser i tynde skiver
|
Klippet karse
|
---|