Laksecarpaccio med peberrodscreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(28 vurderinger)

45 min

En elegant og nem forret.

Ingredienser

Antal portioner

  • 200 g frosset laksefilet - midterstykke
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 1½ spsk olivenolie
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Peberrodscreme

  • 1 skive rugbrød
  • 1 lille æble i tern, fx jonagold (ca. 100 g)
  • 50 g agurk i tern
  • 2 radiser i tynde skiver

Pynt

  • klippet karse

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær laksen i tynde skiver. Fordel skiverne på et fad og stil det tildækket i køleskabet. Bland citron, olivenolie, salt og peber sammen til en dressing. Smag til og stil oliedressingen tildækket i køleskabet.

Peberrodscreme

Rør fraiche, peberrod og salt sammen. Stil dressingen tildækket i køleskabet. Smag til.

Skær rugbrødsskiven i små tern og rist dem ved kraftig varme og under omrøring i en tør pande, 6-8 min.

Hæld oliedressingen over laksen. Fordel herpå æbletern, agurketern og radisser. Dryp peberrodsdressing over laksecarpaccioen og drys rugbrødstern på. Pynt med karse.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3540 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,4 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 55 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: