Carpaccio - lækker italiensk klassiker med oksekød.
Når det ikke er sæson for radiser, kan du bruge små tern rødløg i stedet.
Portionsanret evt. laksecarpaccioen på en smuk tallerken når du har gæster i en særlig anledning. Du kan smage peberrodscremen til med mere peberrod, med sennep eller wasabi, hvis du ønsker det skal rive lidt mere.
3799 kJ / 908 kcal
653 kJ / 156 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,8 g |
Protein: | 21,8 % | 8,4 g |
Kulhydrat: | 19,6 % | 7,5 g |
Fedt: | 58,6 % | 10,3 g |
Frosset laksefilet - midterstykke (ca. g)
|
200 g |
---|---|
Friskpresset citronsaft
|
1 spsk |
Olivenolie
|
1½ spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
1 dl | |
Fintrevet frisk peberrod
|
2 spsk |
Groft salt
|
¼ tsk |
Rugbrød
|
1 skive |
---|
Lille æble i tern, fx jonagold (ca. 100 g)
|
1 |
---|---|
Agurk i tern (ca. g)
|
50 g |
Radiser i tynde skiver
|
2 |
Klippet karse
|
---|