Laksecarpaccio med peberrodscreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(28 vurderinger)

45 min

En elegant og nem forret.

Ingredienser

Antal portioner

  • 200 g frosset laksefilet - midterstykke
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 1½ spsk olivenolie
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Peberrodscreme

  • 1 skive rugbrød
  • 1 lille æble i tern, fx jonagold (ca. 100 g)
  • 50 g agurk i tern
  • 2 radiser i tynde skiver

Pynt

  • klippet karse

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær laksen i tynde skiver. Fordel skiverne på et fad og stil det tildækket i køleskabet. Bland citron, olivenolie, salt og peber sammen til en dressing. Smag til og stil oliedressingen tildækket i køleskabet.

Peberrodscreme

Rør fraiche, peberrod og salt sammen. Stil dressingen tildækket i køleskabet. Smag til.

Skær rugbrødsskiven i små tern og rist dem ved kraftig varme og under omrøring i en tør pande, 6-8 min.

Hæld oliedressingen over laksen. Fordel herpå æbletern, agurketern og radisser. Dryp peberrodsdressing over laksecarpaccioen og drys rugbrødstern på. Pynt med karse.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3540 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,4 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 55 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: