Laksefrikadeller med sprød agurkesalat
                                
                                     45 min
                                
                        
                    
                
                    •
                    
            
         
    Fiskefrikadeller....det er der ingen ben i. Her i en lækker version med laks, serveret med knasende sprød agurkesalat og rygeostdressing.
Ingredienser
| 
                                            
                                                    250 g
                                                Laksefilet uden skind
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    250 g
                                                Lyssejfilet uden skind
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    
                                                Friskkværnet peber
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1
                                                Æg
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    ¾ dl
                                                Mælk
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    50 g
                                                Majsstivelse, fx maizena (ca. 1 dl)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    25 g
                                                Smør
                                            
                                     | 
Rygeostdressing
| 
                                            
                                                    100 g
                                                Rygeost
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    2 dl
                                                Fraiche
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    ½ dl
                                                Hakket frisk dild
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    ½ tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    
                                                Friskkværnet peber
                                            
                                     | 
| 
                                            
                                                    3
                                                Rødløg i halve, tynde ringe (ca. 300 g)
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    2 tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    2
                                                Agurker i tern (ca. 500 g)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    ½ spsk
                                                Blå birkes
                                            
                                     | 
Tilbehør
| 
                                            
                                                    300 g
                                                Rugbrød
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    1
                                                Limefrugt i både
                                            
                                     | 
Sådan gør du
Rygeostdressing
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
461 kJ / 110 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,5 g | 
| Protein: | 7 g | 
| Fedt: | 4,2 g | 
| Kulhydrat: | 11 g | 
            Relateret video
            Sådan snitter du løg
            
    Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
 
     
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    