Ca. 30 min ved 180° - traditionel ovn
6642 kJ / 1587 kcal
645 kJ / 154 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 10,8 % | 4,1 g |
Kulhydrat: | 62,2 % | 23,6 g |
Fedt: | 27 % | 4,7 g |
Prøv disse kanelsnurrer med daddel-banan remonce.
Arla® Laktosefri smør - til formene
|
10 g |
---|---|
Bananer (ca. 200 g)
|
2 |
Æg
|
2 |
Mælk
|
1½ dl |
Havregryn
|
125 g |
Stødt kanel
|
1 tsk |
Stødt ingefær
|
1 tsk |
Stødt kardemomme
|
½ tsk |
Vaniljepulver
|
½ tsk |
Bagepulver
|
½ tsk |
Fint salt
|
¼ tsk |
Blåbær
|
50 g |
Grofthakkede blandede nødder og frø
|
4 spsk |
---|---|
Flydende honning eller sirup
|
2 spsk |