Laktosefri bagt havregrød

Laktosefri bagt havregrød

30 min
Laktosefri bagt havregrød hæver flot op i ovnen og har en blød, svampet midte - det minder om både grød og kage på samme tid. God til morgenmad og brunch - eller som en eftermiddagssnack.

Sådan gør du

Bagetid:

Ca. 30 min ved 180° - traditionel ovn

Laktosefri bagt havregrød
  • Smør 4 ramakiner med smør.
  • Mos bananerne og kom dem i en skål. Tilsæt æg og mælk og rør blandingen godt sammen.
  • Tilsæt alle de tørre ingredienser og rør godt.
  • Vend forsigtig bærrene i blandingen og fordel dem i ramakinerne.
Topping
  • Blandnødder, frø og honning sammen og fordel blandingen på toppen af "havregrøden".
  • Bag grøden og lad den køle af et par minutter før servering.
Energiindhold for hele retten:

6642 kJ / 1587 kcal

Næringsindhold pr. 100g

645 kJ / 154 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,3 g
Protein: 10,8 % 4,1 g
Kulhydrat: 62,2 % 23,6 g
Fedt: 27 % 4,7 g
Mere inspiration

Prøv disse kanelsnurrer med daddel-banan remonce.

Ingredienser

Laktosefri bagt havregrød
Arla® Laktosefri smør - til formene
10 g
Bananer (ca. 200 g)
2
Æg
2
Mælk
1½ dl
Havregryn
125 g
Stødt kanel
1 tsk
Stødt ingefær
1 tsk
Stødt kardemomme
½ tsk
Vaniljepulver
½ tsk
Bagepulver
½ tsk
Fint salt
¼ tsk
Blåbær
50 g
Topping
Grofthakkede blandede nødder og frø
4 spsk
Flydende honning eller sirup
2 spsk