Laktosefri iskaffe med blåbærsirup

Laktosefri iskaffe med blåbærsirup

30 min

En dejlig iskold laktosefri iskaffe. Her med hjemmelavet blåbærsirup, som giver iskaffen en dejlig sødme og en fin lilla farve, når den omrøres.

Mere inspiration

Prøv disse belgiske vafler en dag du er lækkersulten.

Velbekomme!
OBS

Du kan erstatte den hjemmelavede blåbærsirup med en færdigkøbt, men vær opmærksom på, at den er sødere og giver ikke iskaffen en lilla farve.

Brug en rest

Overskydende blåbærsirup kan bruges som topping på fx yoghurt, grød og pandekager.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2683 kJ / 641 kcal

Næringsindhold pr. 100g

263 kJ / 63 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,3 g
Protein: 7,5 % 1,2 g
Kulhydrat: 90 % 13,9 g
Fedt: 2,5 % 0,2 g

Ingredienser