Brug altid sødmælk, det giver det bedste resultat. Sørg for at koge grøden ved meget lav varme, så forbliver grøden hvid. Får den for meget varme, kan den blive gullig i farven.
Rester af risengrød kan bruges til klatkager - eller du kan bruge det i dej til brød og boller.
7802 kJ / 1865 kcal
462 kJ / 111 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 11,2 % | 3 g |
Kulhydrat: | 45,7 % | 12,4 g |
Fedt: | 43,1 % | 5,4 g |
Prøv disse skønne og nemme grove boller.
Risengrød er en oplagt ret, især til de helt små hjælpere. Mindre børn kan opleve stor succes og stolthed ved at lave en ret, som hele familien kan spise, og risengrød er som skabt dertil. Britta og Felix viser hvordan, man koger den perfekte risengrød, og giver et lille tip til hvordan man kan se nissespor.