Har du lyst til en flot cheesecake, så prøv denne, der er både gluten- og laktosefri.
Brug altid sødmælk, det giver det bedste resultat. Sørg for at koge grøden ved meget lav varme, så forbliver grøden hvid. Får den for meget varme, kan den blive gullig i farven.
Rester af risengrød kan bruges til klatkager - eller du kan bruge det i dej til brød og boller.
7382 kJ / 1764 kcal
438 kJ / 105 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 12,5 % | 3,2 g |
Kulhydrat: | 42,9 % | 11 g |
Fedt: | 44,6 % | 5,3 g |
Risengrød er en oplagt ret, især til de helt små hjælpere. Mindre børn kan opleve stor succes og stolthed ved at lave en ret, som hele familien kan spise, og risengrød er som skabt dertil. Britta og Felix viser hvordan, man koger den perfekte risengrød, og giver et lille tip til hvordan man kan se nissespor.