Ca. 40 min ved 200° - varmluft.
Skær bananbrødet i skiver og frys dem enkeltvis, så er de klar til madpakken.
13830 kJ / 3305 kcal
988 kJ / 236 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 6,9 % | 4 g |
Kulhydrat: | 61,2 % | 35,6 g |
Fedt: | 31,9 % | 8,5 g |
Prøv denne lækre bagte grød.
75 g
Blødt, laktosefri smør
|
|
---|---|
200 g
Brun farin
|
|
2
Æg
|
|
3
Store modne bananer
|
|
1 dl
Laktosefri yoghurt naturel
|
|
200 g
Hvedemel
|
|
50 g
Havregryn
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
|
1 tsk
Vaniljesukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
50 g
Valnøddekerner
|
1
Moden banan
|
---|
100 g
Laktosefri fraiche
|
|
---|---|
2 tsk
Flormelis
|
|
1 tsk
Stærk kaffe
|