Ca. 40 min ved 200° - varmluft.
Skær bananbrødet i skiver og frys dem enkeltvis, så er de klar til madpakken.
13850 kJ / 3310 kcal
989 kJ / 236 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 6,9 % | 4 g |
Kulhydrat: | 61,2 % | 35,6 g |
Fedt: | 31,9 % | 8,5 g |
Prøv denne lækre bagte grød.
Blødt Arla® Laktosefri smør
|
75 g |
---|---|
Brun farin
|
200 g |
Æg
|
2 |
Store modne bananer
|
3 |
Yoghurt naturel
|
1 dl |
Hvedemel
|
200 g |
Havregryn
|
50 g |
Bagepulver
|
1 tsk |
Vaniljesukker
|
1 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Valnøddekerner
|
50 g |
Moden banan
|
1 |
---|
Fraiche
|
100 g |
---|---|
Flormelis
|
2 tsk |
Stærk kaffe
|
1 tsk |