Lækker lammegryde med masser af smag - og så er lammegryden ovenikøbet nem og hurtig at tilberede. Lammegryden består af lammekød i tern, broccoli, forårsløg og slikærter - og det friske grønne udtryk understreges af en håndfuld bassilikum, der tilsættes lige inden serveringen. Lammegryden ligner en simreret, der har været længe undervejs - men du kan få mad på bordet på under en time.
Her er lækker og lidt anderledes ret med lammemørbrad.
Du kan bruge madlavningsfløde i stedet for mælkesauce - husk at smage til. Grøntsagerne kan suppleres med spæde gulerødder og/eller blomkål.
12745 kJ / 3046 kcal
599 kJ / 143 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 18,9 % | 6,7 g |
Kulhydrat: | 26,8 % | 9,4 g |
Fedt: | 54,3 % | 8,8 g |