Lammegryde med basilikum

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

En hurtig "simreret" som kan nydes hele året.

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g lammesmåkød i 2 x 2 cm tern, fx af kølle
  • 1 spsk hvedemel
  • 10 g smør
  • 1 dl vand
  • 1 stort knust fed hvidløg
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ½ liter Karolines Køkken® mælkesauce Mælkesauce
  • 350 g broccoli i små buketter og stokken i tynde skiver
  • 10 forårsløg i skrå stykker
  • 250 g rensede slikærter
  • 1 dl finthakkede friske basilikumblade

Pynt

  • frisk basilikumblad

Tilbehør

  • 240 g landbrød eller 1 kg kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend lammekødet i mel. Lad smørret blive gyldent i en sauterpande og brun lammekødet i ca. 3 min. Tilsæt vand, hvidløg, salt og peber. Kog kødet ved svag varme og under låg i ca. 20 min. Tilsæt mælkesauce og bring atter retten i kog. Kom broccoli, forårsløg og slikærter i og kog retten ved jævn varme og uden låg i ca. 3 min. - rør af og til. Vend basilikum i lammegryden, smag til og server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,4 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: