Lammekødboller med oliven

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

45 min

Disse krydrede kødboller er med kanel og oliven en smule eksotiske.

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g hakket lammekød
  • ½ dl mælk
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 1 dl grofthakkede grønne oliven uden sten
  • 1 æg
  • 1 tsk stødt kanel
  • ¼ tsk cayennepeber
  • 1 tsk groft salt
  • 25 g smør

Pynt

  • grøn oliven

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør lammekødet sammen med mælk, hvidløg, oliven, æg, kanel og cayennepeber. Form farsen til 20 kødboller (a ca. 1½ spsk).

Lad smørret smelte ved kraftig varme, men uden at det bruner og brun kødbollerne i ca. 2 min. Skru ned til jævn varme og steg kødbollerne færdige i ca. 6 min.

Kom de stege kødboller i et fad sammen med de grønne oliven og og server straks.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8990 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,8 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 4 %
  • Fedt: 80 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: