Lammekødboller med oliven

Bedømmelse

(10 vurderinger)

45 min

Disse krydrede kødboller er med kanel og oliven en smule eksotiske.

Ingredienser

Antal portioner
  • 500 g hakket lammekød
  • ½ dl mælk
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 1 dl grofthakkede grønne oliven uden sten
  • 1 æg
  • 1 tsk stødt kanel
  • ¼ tsk cayennepeber
  • 1 tsk groft salt
  • 25 g smør

Pynt

  • grønne oliven

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør lammekødet sammen med mælk, hvidløg, oliven, æg, kanel og cayennepeber. Form farsen til 20 kødboller (a ca. 1½ spsk).

Lad smørret smelte ved kraftig varme, men uden at det bruner og brun kødbollerne i ca. 2 min. Skru ned til jævn varme og steg kødbollerne færdige i ca. 6 min.

Kom de stege kødboller i et fad sammen med de grønne oliven og og server straks.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8990 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,8 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 4 %
  • Fedt: 80 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: