Lammekødboller med oliven

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

45 min

Disse krydrede kødboller er med kanel og oliven en smule eksotiske.

Ingredienser

Antal portioner
  • 500 g hakket lammekød
  • ½ dl mælk
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 1 dl grofthakkede grønne oliven uden sten
  • 1 æg
  • 1 tsk stødt kanel
  • ¼ tsk cayennepeber
  • 1 tsk groft salt
  • 25 g smør

Pynt

  • grønne oliven

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør lammekødet sammen med mælk, hvidløg, oliven, æg, kanel og cayennepeber. Form farsen til 20 kødboller (a ca. 1½ spsk).

Lad smørret smelte ved kraftig varme, men uden at det bruner og brun kødbollerne i ca. 2 min. Skru ned til jævn varme og steg kødbollerne færdige i ca. 6 min.

Kom de stege kødboller i et fad sammen med de grønne oliven og og server straks.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8990 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,8 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 4 %
  • Fedt: 80 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: