Landbrød med kantareller og rucola

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

30 min

Simpel og lækker lille ret. Serveret med lufttørret skinke og hvidskimmelost.

Ingredienser

Antal portioner
  • 400 g kantareller
  • 10 g smør
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 skiver parmaskinke
  • 25 g renset rucolasalat
  • 4 skiver ristet landbrød
  • 150 g Høng® Brie 24%

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens og børst kantarellerne grundigt. Steg dem i smør og smag til med salt og peber.

Steg parmaskinken i en tør stegepande, så skiverne bliver sprøde og får lidt farve. Læg madpapir over.

Læg rucolasalat på brødskiverne. Læg skiver af ost og kantareller oven på salaten. Skær et snit i et af ostestykkerne og placer en skive parmaskinke i snittet.

Tip

Giv brødet en kort tur i mikroovnen, så osten smelter ned over salaten og svampene.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6110 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,5 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 52 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: