Landbrød med kantareller og rucola

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(23 vurderinger)

30 min

Simpel og lækker lille ret. Serveret med lufttørret skinke og hvidskimmelost.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g kantareller
  • 10 g smør
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 skiver parmaskinke
  • 25 g renset rucolasalat
  • 4 skiver ristet landbrød
  • 150 g Høng® Brie 24%

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens og børst kantarellerne grundigt. Steg dem i smør og smag til med salt og peber.

Steg parmaskinken i en tør stegepande, så skiverne bliver sprøde og får lidt farve. Læg madpapir over.

Læg rucolasalat på brødskiverne. Læg skiver af ost og kantareller oven på salaten. Skær et snit i et af ostestykkerne og placer en skive parmaskinke i snittet.

Tip

Giv brødet en kort tur i mikroovnen, så osten smelter ned over salaten og svampene.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6110 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,5 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 52 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag