Landbrød med kantareller og rucola

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(28 vurderinger)

30 min

Simpel og lækker lille ret. Serveret med lufttørret skinke og hvidskimmelost.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g kantareller
  • 10 g smør
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 skiver parmaskinke

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens og børst kantarellerne grundigt. Steg dem i smør og smag til med salt og peber.

Steg parmaskinken i en tør stegepande, så skiverne bliver sprøde og får lidt farve. Læg madpapir over.

Læg rucolasalat på brødskiverne. Læg skiver af ost og kantareller oven på salaten. Skær et snit i et af ostestykkerne og placer en skive parmaskinke i snittet.

Tip

Giv brødet en kort tur i mikroovnen, så osten smelter ned over salaten og svampene.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6110 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,5 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 52 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag