Landbrød med kantareller og rucola

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(23 vurderinger)

30 min

Simpel og lækker lille ret. Serveret med lufttørret skinke og hvidskimmelost.

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g kantareller
  • 10 g smør
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 skiver parmaskinke
  • 25 g renset rucolasalat
  • 4 skiver ristet landbrød
  • 150 g Høng® Brie 24%

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens og børst kantarellerne grundigt. Steg dem i smør og smag til med salt og peber.

Steg parmaskinken i en tør stegepande, så skiverne bliver sprøde og får lidt farve. Læg madpapir over.

Læg rucolasalat på brødskiverne. Læg skiver af ost og kantareller oven på salaten. Skær et snit i et af ostestykkerne og placer en skive parmaskinke i snittet.

Tip

Giv brødet en kort tur i mikroovnen, så osten smelter ned over salaten og svampene.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6110 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,5 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 52 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: