Landbrød med kantareller og rucola
30 min

Landbrød med kantareller og rucola

Simpel og lækker lille ret. Serveret med lufttørret skinke og hvidskimmelost.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Landbrød med kantareller og rucola

Simpel og lækker lille ret. Serveret med lufttørret skinke og hvidskimmelost.

Antal portioner
  • 400 g kantareller
  • 10 g smør
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 skiver parmaskinke
  • 25 g renset rucolasalat
  • 4 skiver ristet landbrød
  • 150 g Høng® Råhvid 39%

Fremgangsmåde:

Rens og børst kantarellerne grundigt. Steg dem i smør og smag til med salt og peber.

Steg parmaskinken i en tør stegepande, så skiverne bliver sprøde og får lidt farve. Læg madpapir over.

Læg rucolasalat på brødskiverne. Læg skiver af ost og kantareller oven på salaten. Skær et snit i et af ostestykkerne og placer en skive parmaskinke i snittet.

Tip

Giv brødet en kort tur i mikroovnen, så osten smelter ned over salaten og svampene.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 6110 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,5 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 52 %
Print