

Landbrød med kantareller og rucola
30 min
Simpel og lækker lille ret. Serveret med lufttørret skinke og hvidskimmelost.
Ingredienser
Antal portioner
- 400 g kantareller
- 10 g smør
- ½ tsk groft salt
- friskkværnet peber
- 4 skiver parmaskinke
- 25 g renset rucolasalat
- 4 skiver ristet landbrød
- 150 g Høng® Brie 24%
Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000
Sådan gør du
Sådan gør du
Rens og børst kantarellerne grundigt. Steg dem i smør og smag til med salt og peber.
Steg parmaskinken i en tør stegepande, så skiverne bliver sprøde og får lidt farve. Læg madpapir over.
Læg rucolasalat på brødskiverne. Læg skiver af ost og kantareller oven på salaten. Skær et snit i et af ostestykkerne og placer en skive parmaskinke i snittet.
Tip
Giv brødet en kort tur i mikroovnen, så osten smelter ned over salaten og svampene.
Næringsindhold
- Energiindhold for hele retten: 6110 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 25,5 g
- Protein: 18 %
- Kulhydrat: 30 %
- Fedt: 52 %