Langtidshævede grove kernestykker

Langtidshævede grove kernestykker

60+ min Morgenmad og brunch
Dejlige hjemmebagte langtidshævede grove kernestykker. Du kan lave hele arbejdet dagen før og bage på dagen, så du kan nyde lækkert nybagt brød. Der er brugt en femkornsblanding både i dejen - og på ydersiden, så kernestykkerne ser indbydende og rustikke ud.
Mere inspiration

Skønne surdejsboller med saftig krumme.

Surdejsboller
60+ min
Surdejsboller
(10)
Velbekomme!
Tip

Kernestykkerne kan også bages hurtigere. Brug 25 g gær og lunkent vand. Spring hævningen i køleskabet over, men lad dem efterhæve et lunt sted på bagepladen i ca. 1 time.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4081 kJ / 4081 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1022 kJ / 244 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 4,2 g
Protein: 14,7 % 8,8 g
Kulhydrat: 58,8 % 35,4 g
Fedt: 26,5 % 7,3 g

Ingredienser