Langtidshævet pizzadej

Langtidshævet pizzadej

60+ min
Denne langtidshævede pizzadej kan med fordel laves på en røremaskine. Dejen kræver lang og hård røring for at udvikle et godt glutennetværk, som er med til at skabe en perfekt pizzabund, med flotte lufthuller. Men dejen til denne langtidshævede pizzadej kan slås op 24-72 timer i forvejen. Dejen er fast, nem og ikke klistret at arbejde med. Se how-to i bunden af opskriften.
Mere inspiration

Her får du en opskrift på pizza med kartoffel - men søg på pizza, og du vil få mange flere ideer.

Kartoffelpizza
30 min
Kartoffelpizza
(30)
Velbekomme!
Tip

Del dejen i 4 stykker, hvis du ønsker lidt større pizzaer. Deler du dejen i 2 portioner passer det til 2 hele bradepander.

Bemærk

Har du brug for inspiration til fyld på pizzaer er der masser af ideer at hente her: pizza

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9065 kJ / 2167 kcal

Næringsindhold pr. 100g

871 kJ / 208 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0 g
Protein: 15,4 % 7,9 g
Kulhydrat: 82 % 42 g
Fedt: 2,6 % 0,6 g
Relateret video
Langtidshævet pizzadej

Få opskriften på en nem og sprød pizzadej – som du kan rulle ud med hænderne. Se mere på arla.dk/madløjer

Ingredienser