Lasagne med fisk

Bedømmelse

(28 vurderinger)

60+ min

En dejlig måde at få fisk på....og lasagne, det kan de fleste vist lide.

Ingredienser

Antal portioner

Tomatsauce

  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 dåse koncentreret tomatpuré
  • 3 hakkede zittauerløg
  • 1 tsk revet muskatnød
  • 1 tsk sukker
  • 2 tsk groft salt

Tilbehør

  • 300 g salat af fx romaine- og feldsalat - drysset med salt og peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Tomatsauce

Bland de hakkede tomater sammen med tomatpuré, løg og krydderier.

Rens fisken for eventuelle ben, skyl og tør den. Læg ingredienserne lagvis i et ovnfast fad (ca. 6 x 21 x 26 cm) således: Ca. 1½ dl tomatsauce, ca. 1 dl mornaysauce og 4 lasagneplader - gentag. Læg herpå al fisken i ét lag. Gentag med ca. 1½ dl tomatsauce, ca. 1 dl mornaysauce og 4 lasagneplader. Slut med resten af tomat- og mornaysauce. Drys med rasp og bag lasagnen midt i ovnen. Lad lasagnen hvile tildækket på køkkenbordet i ca. 10 min.

Bagetid

Ca. 55 min. ved 200 °.

Sådan fileterer du torsk

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10510 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,7 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 29 %

Kilde: