Lasagne med hvidløg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(17 vurderinger)

60+ min

Prøv denne smagfulde lasagne med en alternativ mager hvidløgssauce. Opskriften er nem og giver et lækkert fedtfattigt resultat.

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g hakket oksekød (ca. 12% fedt)
  • 1 stort finthakket zittauerløg
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 dl oksebouillon
  • 1¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 300 g salat

Indkluderet i opskriften

Sådan gør du

Sådan gør du

Svits kød, løg og hvidløg i en tør pande til kødet smuldrer og har skiftet farve. Tilsæt tomater, bouillon og krydderier. Lad saucen koge i ca. 8 min. og smag til. Del kødsauce og sauce i 3 portioner og lasagnepladerne i 2 portioner. Læg dem lagvis i et ovnfast fad (ca. 6 x 22 x 27 cm) i nævnte rækkefølge. Drys med revet ost og bag midt i ovnen - til lasagnen er gylden.

Lad lasagnen hvile tildækket på køkkenbordet i ca. 10 min.

Bagetid

Ca. 35 min. ved 200°.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,7 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: