Lasagne med laks

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(65 vurderinger)

60+ min

En skøn lasagne med laks, spinat og masser af smag.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 200 g grøn salat
  • 150 g landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens laksen for eventuelle ben. Skær fisken i 12 tynde skiver. Skyl spinaten og damp den i det vand, der hænger ved - spinaten skal lige falde sammen. Bland spinaten med løg, muskatnød, salt og peber. Del blandingen i 3 portioner. Læg lagvis i et smurt ovnfast fad (ca. 6 x 22 x 27 cm): 4 skiver laks, 4 lasagneplader, en portion spinatblanding og 1½ dl mornaysauce. Gentag endnu 2 gange - slut med resten af mornaysaucen. Drys ost over og bag lasagnen midt i ovnen. Lad den trække tildækket på køkkenbordet i ca. 10 min.

Bagetid

Ca. 40 min. ved 200° - traditionel ovn.

Tips

I stedet for chalotteløg kan du bruge zittauerløg. Uden for sæsonen kan du bruge optøet, frossen helbladet spinat. Lasagnen kan også bages i 4 portionsforme (ca. 3 x 10 x 18 cm). Bag de 4 lasagner ca. ½ time ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12540 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,1 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 30 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: