Lasagne med laks

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(66 vurderinger)

60+ min

En skøn lasagne med laks, spinat og masser af smag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 200 g grøn salat
  • 150 g landbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens laksen for eventuelle ben. Skær fisken i 12 tynde skiver. Skyl spinaten og damp den i det vand, der hænger ved - spinaten skal lige falde sammen. Bland spinaten med løg, muskatnød, salt og peber. Del blandingen i 3 portioner. Læg lagvis i et smurt ovnfast fad (ca. 6 x 22 x 27 cm): 4 skiver laks, 4 lasagneplader, en portion spinatblanding og 1½ dl mornaysauce. Gentag endnu 2 gange - slut med resten af mornaysaucen. Drys ost over og bag lasagnen midt i ovnen. Lad den trække tildækket på køkkenbordet i ca. 10 min.

Bagetid

Ca. 40 min. ved 200° - traditionel ovn.

Tips

I stedet for chalotteløg kan du bruge zittauerløg. Uden for sæsonen kan du bruge optøet, frossen helbladet spinat. Lasagnen kan også bages i 4 portionsforme (ca. 3 x 10 x 18 cm). Bag de 4 lasagner ca. ½ time ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12540 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,1 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag