Lasagne med laks - Opskrifter - Arla

Lasagne med laks

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(65 vurderinger)

60+ min

En skøn lasagne med laks, spinat og masser af smag.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 200 g grøn salat
  • 150 g landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens laksen for eventuelle ben. Skær fisken i 12 tynde skiver. Skyl spinaten og damp den i det vand, der hænger ved - spinaten skal lige falde sammen. Bland spinaten med løg, muskatnød, salt og peber. Del blandingen i 3 portioner. Læg lagvis i et smurt ovnfast fad (ca. 6 x 22 x 27 cm): 4 skiver laks, 4 lasagneplader, en portion spinatblanding og 1½ dl mornaysauce. Gentag endnu 2 gange - slut med resten af mornaysaucen. Drys ost over og bag lasagnen midt i ovnen. Lad den trække tildækket på køkkenbordet i ca. 10 min.

Bagetid

Ca. 40 min. ved 200° - traditionel ovn.

Tips

I stedet for chalotteløg kan du bruge zittauerløg. Uden for sæsonen kan du bruge optøet, frossen helbladet spinat. Lasagnen kan også bages i 4 portionsforme (ca. 3 x 10 x 18 cm). Bag de 4 lasagner ca. ½ time ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12540 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,1 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: