Let banankage

Bedømmelse

(114 vurderinger)

60+ min

Altid rart med en bananopskrift til de overmodne bananer i frugtkurven.

Ingredienser

10 stykker pr. kage

Antal portioner
  • 2 æg
  • 150 g sukker (ca. 1¾ dl)
  • 150 g hvedemel (ca. 2¾ dl)
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 dl mælk
  • 3 mosede bananer
  • 1 spsk friskpresset limesaft

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æg og sukker til en lys og luftig æggesnaps. Bland mel og bagepulver. Rør mælk, bananmos og limesaft sammen. Vend det i æggene skiftevis med melblandingen. Kom dejen i smurt springform (ca. 22 cm i diameter). Bag kagen midt i ovnen. Prøv med en træpind om kagen er gennembagt. Lad den stå ca. 10 min. ved ovnens eftervarme. Vend den ud på en bagerist. Server kagen som den er - eller med vaniljekvark til.

Tip

Pynt evt. kagen med en super god mørk smeltet chokolade og lidt hakkede, ristede nødder.

Bagetid

Ca. 50 min. ved 175°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6500 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,8 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 82 %
  • Fedt: 9 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: