Let banankage

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(115 vurderinger)

60+ min

Altid rart med en bananopskrift til de overmodne bananer i frugtkurven.

Ingredienser

10 stykker pr. kage

Antal portioner
  • 2 æg
  • 150 g sukker (ca. 1¾ dl)
  • 150 g hvedemel (ca. 2¾ dl)
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 dl mælk
  • 3 mosede bananer
  • 1 spsk friskpresset limesaft

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æg og sukker til en lys og luftig æggesnaps. Bland mel og bagepulver. Rør mælk, bananmos og limesaft sammen. Vend det i æggene skiftevis med melblandingen. Kom dejen i smurt springform (ca. 22 cm i diameter). Bag kagen midt i ovnen. Prøv med en træpind om kagen er gennembagt. Lad den stå ca. 10 min. ved ovnens eftervarme. Vend den ud på en bagerist. Server kagen som den er - eller med vaniljekvark til.

Tip

Pynt evt. kagen med en super god mørk smeltet chokolade og lidt hakkede, ristede nødder.

Bagetid

Ca. 50 min. ved 175°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6500 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,8 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 82 %
  • Fedt: 9 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: