Let banankage

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(126 vurderinger)

60+ min

Altid rart med en bananopskrift til de overmodne bananer i frugtkurven.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

10 stykker pr. kage

Antal portioner

  • 2 æg
  • 150 g sukker (ca. 1¾ dl)
  • 150 g hvedemel (ca. 2¾ dl)
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 dl mælk
  • 3 mosede bananer
  • 1 spsk friskpresset limesaft

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æg og sukker til en lys og luftig æggesnaps. Bland mel og bagepulver. Rør mælk, bananmos og limesaft sammen. Vend det i æggene skiftevis med melblandingen. Kom dejen i smurt springform (ca. 22 cm i diameter). Bag kagen midt i ovnen. Prøv med en træpind om kagen er gennembagt. Lad den stå ca. 10 min. ved ovnens eftervarme. Vend den ud på en bagerist. Server kagen som den er - eller med vaniljekvark til.

Tip

Pynt evt. kagen med en super god mørk smeltet chokolade og lidt hakkede, ristede nødder.

Bagetid

Ca. 50 min. ved 175°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6500 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,8 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 82 %
  • Fedt: 9 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag