Lime- og ingefærsbrulé

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

1 timer

Prøv en ny og frisk udgave af den klassiske flødedessert creme brulé.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring fløde, mælk og sukker i kog i en gryde. Pisk æggeblommerne og tilsæt den varme flødemælk, mens du pisker kraftigt. Smag til med vaniljesukker, lime og ingefær. Hæld massen i 4 ovnfaste portionsforme (a ca. 1½ dl). Bag i vandbad nederst i ovnen. Lad formene køle af og stå koldt i mindst 8 timer. Drys rørsukker over og stil dem i en bradepande med iskoldt vand. Grill dem øverst i ovnen med lågen åben, til sukkeret er smeltet og har fået farve. Køl af og server.

Tip

I stedet for at grille dem i ovnen, kan man anvende en gasbrænder.

Bagetid

Ca. 1 time ved 150°.

Grill

1-3 min.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7530 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 21 %
  • Fedt: 73 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: