Lime- og ingefærsbrulé

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

1 timer

Prøv en ny og frisk udgave af den klassiske flødedessert creme brulé.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring fløde, mælk og sukker i kog i en gryde. Pisk æggeblommerne og tilsæt den varme flødemælk, mens du pisker kraftigt. Smag til med vaniljesukker, lime og ingefær. Hæld massen i 4 ovnfaste portionsforme (a ca. 1½ dl). Bag i vandbad nederst i ovnen. Lad formene køle af og stå koldt i mindst 8 timer. Drys rørsukker over og stil dem i en bradepande med iskoldt vand. Grill dem øverst i ovnen med lågen åben, til sukkeret er smeltet og har fået farve. Køl af og server.

Tip

I stedet for at grille dem i ovnen, kan man anvende en gasbrænder.

Bagetid

Ca. 1 time ved 150°.

Grill

1-3 min.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7530 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 21 %
  • Fedt: 73 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: