Limekrydret cuvette med bagte grøntsager
1 time 5 min
•
Oksecuvette er en god krydret og frisk middagsret med stegt kød og grønsager i ovnen. Simremad, når det en nemt - og så smager det dejligt!
Ingredienser
Limedrys og oksecuvette
|
2 spsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
|---|---|
|
1 tsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
1
Oksecuvette (ca. 1¼ kg)
|
|
|---|---|
|
3 dl
Vand
|
Bagte grøntsager
|
200 g
Rensede grønne bønner
|
|
|---|---|
|
200 g
Skalotteløg i hele og halve
|
|
|
6
Gulerødder i stave (ca. 300 g)
|
|
|
6
Orange mini snackpebere i halve
|
|
|
25 g
Smør - smeltet
|
Pynt
|
Stilke af citrontimian
|
|---|
Tilbehør
|
Landbrød
|
|---|
Sådan gør du
Limedrys og oksecuvette
Bagte grøntsager
Ved serveringen
Tip
Bruning
Stegetid
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
578 kJ / 138 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1 g |
| Protein: | 10,2 g |
| Fedt: | 8,1 g |
| Kulhydrat: | 6,2 g |