Løgsuppe med ostestænger - Opskrifter - Arla

Løgsuppe med ostestænger

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Dejlig suppe med ravioli lavet på 15 min. Det er da fastfood i ordets egentlige betydning!

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 g smør
  • 5 zittauerløg i mundrette bidder
  • 3 små finthakkede fed hvidløg
  • ½ liter grøntsagsbouillon
  • ½ liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 200 g frosne ekstrafine ærter
  • 200 g sukkerærter i halve
  • 250 g friske små raviolier med ost

Grillede brødstænger

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og hvidløg i ca. 2 min. Tilsæt bouillon, vand, salt og peber. Bring suppen i kog og kom de 2 slags ærter og ravioli i. Lad suppen koge ved jævn varme i ca. 3 min. - til pastaen er mør uden at være blød. Smag løgsuppen til.

Brødstænger

Skær brødskiverne i stænger - på langs. Læg brødstængerne på en plade med alufolie og drys med ost og peber. Grill brødstængerne midt i ovnen til de er gyldne.

Grill

Ca. 5 min.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9980 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,5 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: