Lun pastasalat med kantareller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

Tag familien med en tur i skoven og pluk friske lækre kantareller.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 400 g tørret pasta, fx sløjfer
  • 25 g smør
  • 1 liter rensede kantareller
  • 1½ dl Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8%
  • 75 g Karolines Køkken® Pasta- & gratineringsost 30%
  • 1½ dl grofthakket bredbladet persille
  • 1¼ spsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • ¾ spsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

Tilbehør

  • 200 g ristet filonebrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kog pastaen 15 min., til den er mør uden at være blød.

Lad smørret smelte ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kantarellerne i ca. 2 min. ved jævn varme. Tilsæt fløde og ost og varm det godt igennem under omrøring - til osten er smeltet. Tilsæt persille, citronskal og -saft, salt og peber. Smag til.

Ved serveringen

Vend pasta og kantarelsauce sammen, drys med ost og persille. Server straks med godt brød til.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 38,6 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 23 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag