Lun pastasalat med kantareller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

Tag familien med en tur i skoven og pluk friske lækre kantareller.

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 400 g tørret pasta, fx sløjfer

Pynt

Tilbehør

  • 200 g ristet filonebrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kog pastaen 15 min., til den er mør uden at være blød.

Lad smørret smelte ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kantarellerne i ca. 2 min. ved jævn varme. Tilsæt fløde og ost og varm det godt igennem under omrøring - til osten er smeltet. Tilsæt persille, citronskal og -saft, salt og peber. Smag til.

Ved serveringen

Vend pasta og kantarelsauce sammen, drys med ost og persille. Server straks med godt brød til.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 38,6 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: