Lun pastasalat med kantareller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

Tag familien med en tur i skoven og pluk friske lækre kantareller.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 400 g tørret pasta, fx sløjfer

Pynt

Tilbehør

  • 200 g ristet filonebrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kog pastaen 15 min., til den er mør uden at være blød.

Lad smørret smelte ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kantarellerne i ca. 2 min. ved jævn varme. Tilsæt fløde og ost og varm det godt igennem under omrøring - til osten er smeltet. Tilsæt persille, citronskal og -saft, salt og peber. Smag til.

Ved serveringen

Vend pasta og kantarelsauce sammen, drys med ost og persille. Server straks med godt brød til.

Sådan koger du pasta

Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 38,6 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 23 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag