Lun rosenkålssalat og krydrede hakkebøffer
30 min
•
En farverig salat som giver godt med vitaminer og humør i den kolde, mørke tid. Serveret sammen med saftige hakkebøffer med fyld af ost og krydderurter.
Ingredienser
Hakkebøffer
|
400 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt) (ca. 400)
|
|
|---|---|
|
140 g
Revet mozzarellaost
|
|
|
2 spsk
Finthakket frisk rosmarin
|
|
|
2 spsk
Finthakket bredbladet persille
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
Lun rosenkålssalat
|
15 g
Smør
|
|
|---|---|
|
300 g
Rosenkål i tynde skiver
|
|
|
2
Rødløg i tynde både (ca. 200 g)
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
|
1
Appelsin i tern (ca. 175 g)
|
|
|
100 g
Friske blåbær
|
|
|
2 spsk
Hakket bredbladet persille
|
Tilbehør
|
240 g
Grovbrød
|
|---|
Sådan gør du
Hakkebøffer
Lun rosenkålssalat
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
499 kJ / 119 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2 g |
| Protein: | 10 g |
| Fedt: | 3,8 g |
| Kulhydrat: | 11,1 g |