Lune cognacjordbær med myntefløde
30 min
•
Jordbær med fløde....det ved vi klæder hinanden godt. Her i en ny version med både cognac, mynte og pistacienødder.
Ingredienser
Myntefløde
|
¼ liter
Piskefløde
|
|
|---|---|
|
2 spsk
Finthakkede mynteblade
|
|
|
2 spsk
Flormelis
|
|
25 g
Smør
|
|
|---|---|
|
475 g
Rensede jordbær
|
|
|
100 g
Flormelis (ca. 2 dl)
|
|
|
1 dl
Friskpresset citronsaft
|
|
|
¾ dl
Cognac
|
|
25 g
Grofthakkede saltede pistacienødder
|
|---|
Sådan gør du
Myntefløde
Tip
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
798 kJ / 191 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,1 g |
| Protein: | 1,3 g |
| Fedt: | 11,5 g |
| Kulhydrat: | 16,7 g |
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.