Lune pandebrød

1 timer Tilbehør

Et nemt og hurtigt og hurtigt brød, som varmes på panden. Det lune pandebrød, skal ikke hæve - bare direkte på panden og nyd den til salaten eller hovedretten.

Lune pandebrød
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5531 kJ / 1322 kcal

Energifordeling:
Fiber: 14,5 g
Protein: 11,5 %
Kulhydrat: 70,9 %
Fedt: 17,6 %
Frysetip

Pandebrødene kan fryses. Lun dem inden serveringen.

Tip

Dejen kan også bruges til tynde, sprøde brød. Del dejen i 24 portioner og rul dem ud til meget tynde dejplader (ca. 14 cm i diameter). Læg dejpladerne på plader med bagepapir og pensl dem med ca. 50 g smeltet smør. Bag brødene øverst, i midten og nederst i ovnen i 12-15 min. ved 200° - varmluft. Server de lune, sprøde brød som snacks.

Ingredienser