Lune pandebrød

1 timer Tilbehør

Et nemt og hurtigt og hurtigt brød, som varmes på panden. Det lune pandebrød, skal ikke hæve - bare direkte på panden og nyd den til salaten eller hovedretten.

Lune pandebrød
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5531 kJ / 1322 kcal

Næringsindhold pr. 100g

934 kJ / 223 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,4 g
Protein: 11,5 % 6,3 g
Kulhydrat: 70,9 % 39 g
Fedt: 17,6 % 4,4 g
Frysetip

Pandebrødene kan fryses. Lun dem inden serveringen.

Tip

Dejen kan også bruges til tynde, sprøde brød. Del dejen i 24 portioner og rul dem ud til meget tynde dejplader (ca. 14 cm i diameter). Læg dejpladerne på plader med bagepapir og pensl dem med ca. 50 g smeltet smør. Bag brødene øverst, i midten og nederst i ovnen i 12-15 min. ved 200° - varmluft. Server de lune, sprøde brød som snacks.

Ingredienser