Lune pandebrød

Lune pandebrød

1 timer Tilbehør
Fryseegnet

Et nemt og hurtigt og hurtigt brød, som varmes på panden. Det lune pandebrød, skal ikke hæve - bare direkte på panden og nyd den til salaten eller hovedretten.

Velbekomme!
Frysetip

Pandebrødene kan fryses. Lun dem inden serveringen.

Tip

Dejen kan også bruges til tynde, sprøde brød. Del dejen i 24 portioner og rul dem ud til meget tynde dejplader (ca. 14 cm i diameter). Læg dejpladerne på plader med bagepapir og pensl dem med ca. 50 g smeltet smør. Bag brødene øverst, i midten og nederst i ovnen i 12-15 min. ved 200° - varmluft. Server de lune, sprøde brød som snacks.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5531 kJ / 1322 kcal

Næringsindhold pr. 100g

934 kJ / 223 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,4 g
Protein: 11,5 % 6,3 g
Kulhydrat: 70,9 % 39 g
Fedt: 17,6 % 4,4 g

Ingredienser