Pandebrød med nigellafrø
1 time 5 min
•
&format=webp)
Lækker og nem opskrift på hjemmelavet pandebrød med sorte nigellafrø. Frøene har sin helt egen unikke smag, og så er de virkelig dekorative.
Ingredienser
10 g
Gær
|
|
---|---|
¼ liter
Vand - lillefingervarmt
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
1 spsk
Sukker
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
60 g
Durummel (ca. 1 dl)
|
|
350 g
Hvedemel (ca. 6 dl)
|
1 tsk
Nigellafrø (jomfru i det grønne)
|
---|
Pensling
Vand
|
---|
Sådan gør du
Brødene kan bages i ovnen i ca. 20 min. ved 200° - traditionel ovn. Nigella kan erstattes af sorte eller hvide sesamfrø. Vil du gerne have fuldkorn i pandebrødene, så erstat durummelet og 50 g af hvedemelet med fuldkornsmel.
