Brødene kan bages i ovnen i ca. 20 min. ved 200° - traditionel ovn. Nigella kan erstattes af sorte eller hvide sesamfrø. Vil du gerne have fuldkorn i pandebrødene, så erstat durummelet og 50 g af hvedemelet med fuldkornsmel.
6943 kJ / 1659 kcal
968 kJ / 231 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 10 % | 5,7 g |
Kulhydrat: | 77,1 % | 43,9 g |
Fedt: | 12,9 % | 3,4 g |
10 g
Gær
|
|
---|---|
¼ liter
Vand - lillefingervarmt
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
1 spsk
Sukker
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
60 g
Durummel (ca. 1 dl)
|
|
350 g
Hvedemel (ca. 6 dl)
|
1 tsk
Nigellafrø (jomfru i det grønne)
|
---|
Vand
|
---|