Nigellafrø har sin helt egen unikke smag og så er de virkelig dekorative.
Sådan gør du
Rør gæren ud i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt hvedemel tilbage) og slå dejen godt sammen med en grydeske. Lad dejen hæve tildækket i ca. 1 time.
Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 3 portioner og rul dem ud med en kagerulle, til runde brød (ca. 20 cm i diameter). Lad brødene efterhæve på et stykke bagepair og tildækket med et fugtigt viskestykke i ca. ½ time. Lad en pande (ca. 21 cm i diameter) blive varm - ca. 2 min. ved kraftig varme. Pensl et brød med vand og drys med løgfrø. Vend forsigtigt brødet over i panden og bag det ved jævn varme i ca. 7 min. Vend brødet og bag i yderligere ca. 7 min. Bag de sidste 2 brød på samme måde. Server brødene lune.