Pandebrød - Opskrifter - Arla

Pandebrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

60+ min

Prøv disse lækre brød som tilbehør til fx ost.

Ingredienser

6 stk. pr. portion

Antal portioner

  • 2 spsk smeltet smør
  • 275 g sigtemel (ca. 5 dl)
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk groft salt
  • 15 g gær
  • ¼ liter lun mælk

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom fedtstoffet i et dejfad sammen med 225 g sigtemel, sukker, salt og gær delt i mindre stykker. Tilsæt mælken. Ælt dejen godt igennem. Lad dejen hæve tildækket i ca. ½ time. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den smidig med den resterende del af melet. Del dejen i 6 kugler. Tryk hver kugle flad (ca. 20 cm i diameter). Prik brødene med en gaffel. Varm en støbejernspande op. Bag brødene - et ad gangen - ca. 2 min. på hver side. Lad brødene køle af på en rist, inden de anvendes til fx tilbehør til maden eller som et mellemmåltid med smør og ost.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5580 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,1 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 69 %
  • Fedt: 20 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: