Pandebrød
1 time
Fryseegnet
•
Pandebrød er virkelig nemme og hurtige brød. Prøv denne opskrift på pandebrød, som ikke skal hæve - bare bages/steges direkte på panden. Bag brødene lige så hurtigt som du kan spise dem - eller hold dem lune ,til de skal nydes. Fyld dem med dit yndlingsfyld, spis dem med det samme - eller tag dem med.
Ingredienser
50 g
Rugmel (ca. 1 dl)
|
|
---|---|
2½ tsk
Bagepulver
|
|
½ tsk
Sukker
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
250 g
Hvedemel (ca. 4¼ dl)
|
|
¼ liter
Mælk
|
|
25 g
Smør - til bagning
|
Sådan gør du
Dejen kan også bruges til tynde, sprøde brød. Del dejen i 24 portioner og rul dem ud til meget tynde dejplader (ca. 14 cm i diameter). Læg dejpladerne på plader med bagepapir og pensl dem med ca. 50 g smeltet smør. Bag brødene øverst, i midten og nederst i ovnen i 12-15 min. ved 200° - varmluft. Server de lune, sprøde brød som snacks.
Pandebrødene kan fryses. Lun dem inden serveringen.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
5468 kJ / 1307 kcal
Næringsindhold pr. 100g
924 kJ / 221 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,1 g |
Protein: | 10,6 % | 5,8 g |
Kulhydrat: | 71,2 % | 38,6 g |
Fedt: | 18,2 % | 4,6 g |