

Pandebrød
60+ min
Prøv disse lækre brød som tilbehør til fx ost.
Ingredienser
6 stk. pr. portion
Antal portioner
- 2 spsk smeltet smør
- 275 g sigtemel (ca. 5 dl)
- 1 tsk sukker
- 1 tsk groft salt
- 15 g gær
- ¼ liter lun mælk
Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000
Sådan gør du
Sådan gør du
Kom fedtstoffet i et dejfad sammen med 225 g sigtemel, sukker, salt og gær delt i mindre stykker. Tilsæt mælken. Ælt dejen godt igennem. Lad dejen hæve tildækket i ca. ½ time. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den smidig med den resterende del af melet. Del dejen i 6 kugler. Tryk hver kugle flad (ca. 20 cm i diameter). Prik brødene med en gaffel. Varm en støbejernspande op. Bag brødene - et ad gangen - ca. 2 min. på hver side. Lad brødene køle af på en rist, inden de anvendes til fx tilbehør til maden eller som et mellemmåltid med smør og ost.
Næringsindhold
- Energiindhold for hele retten: 5580 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 13,1 g
- Protein: 11 %
- Kulhydrat: 69 %
- Fedt: 20 %