Lynhurtig kyllingesalat med peberfrugter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

45 min

Brug denne sprøde kyllingesalat som frokost, på madpakken, buffeten eller som mellemmåltid.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 store røde peberfrugter
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 stort æble
  • 400 g koldt stegt kyllingekød uden skind

Dressing

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Befri peberfrugterne for frøstol og kerner. Skær dem i store tern. Steg peberfrugterne ved svag varme i ca. 10 min. Lad dem køle lidt af. Befri æblet for kernehus og stilk og skær det i tern. Skær kyllingekødet i mindre stykker.

Dressing

Rør fraiche med salt, peber og hvidløg. Vend kylling, peberfrugt, æble og kapers sammen med dressingen. Stil kyllingesalaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Tip

Køb evt. grillet kylling i et supermarked eller i en grillbar.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,5 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 40 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: