Madpandekager med kylling og bagte grøntsager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Pandekager til aftensmad - det kunne godt blive en succes. Madpandekagerne har et lækkert saftigt fyld af grøntsager og kylling, og ekstra topping af hytteost.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Fyld

  • 1 aubergine i 1 cm skiver (ca. 250 g)
  • 2 fennikler i 1 cm skiver (ca. 300 g)
  • 4 tomater i halve (ca. 150 g)
  • 3 rødløg i både (ca. 225 g)
  • 1½ spsk olivenolie
  • 1½ tsk groft salt
  • 2 kyllingefileter (ca. 300 g)

Madpandekager

  • 80 g finvalsede havregryn (ca. 2 dl)
  • 100 g hvedemel (ca. 1¾ dl)
  • ¾ tsk groft salt
  • 4 æg
  • 100 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost naturel 4%
  • 4 spsk finthakket bredbladet persille
  • 1 lille hakket fed hvidløg
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 2½ dl mælk

Topping

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Fyld

  1. Læg aubergineskiverne på en plade med bagepapir (lad et hjørne være ledig til kyllingen). Læg fennikler, tomater og løg på en anden plade med bagepapir.
  2. Pensl auberginerne med 1 spsk olie og drys alle grøntsagerne med 1 tsk salt.
  3. Bag auberginerne øverst og fennikler, tomater og løg nederst i ovnen.
  4. Pensl kyllingefileterne med resten af olien og drys med resten af saltet. Bag kyllingefileterne sammen med grøntsagerne de sidste 20 min.
  5. Riv kyllingefileterne i mundrette stykker med 2 gafler.

Madpandekager

  1. Bland imens havregryn, mel og salt i en skål. Pisk æg i og tilsæt hytteost, persille, hvidløg, citronsaft og mælk. Pisk pandekagedejen godt igennem.
  2. Fordel ca. 1 dl dej i en varm slip-let pande (ca. 19 cm i diameter) - sving panden rundt, når du kommer dejen på.
  3. Bag pandekagen ved kraftig til jævn varme, ca. 1 min. på hver side.
  4. Bag 8 pandekager i alt. Hold dem varme mellem 2 tallerkener.

Topping

  1. Server pandekagerne med bagte grøntsager og kyllingekød og med topping af hytteost, persille og citronskal.

Bagetid for grøntsager

Ca. 30 min. ved 225° - varmluft.

Bagetid for kylling

Ca. 20 min. ved 225° - varmluft.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8510 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 35 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 29 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag