Majs-klatkager med skinke og purløgsdressing
30 min
Fryseegnet
•

Små lune klatkager med majs. Lækre til en brunch - og så kan de laves i forvejen!
Ingredienser
Majs-klatkager
125 g
Majsmel (ca. 1½ dl)
|
|
---|---|
½ tsk
Bagepulver
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
2 dl
Fraiche
|
|
1
Æg
|
|
50 g
Revet cheddar- og maasdammerost (ca. 1½ dl)
|
|
175 g
Majs (ca. 3 dl)
|
15 g
Smør
|
---|
Tilbehør
1 dl
Fraiche
|
|
---|---|
2 spsk
Purløg
|
|
4 skiver
Lufttørret skinke
|
Sådan gør du
Tip
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Optø dem før genopvarmning, gerne i køleskab, ellers bliver de tørre.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
702 kJ / 168 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,4 g |
Protein: | 8,1 g |
Fedt: | 7,9 g |
Kulhydrat: | 16 g |
