40-45 min. ved 150° - traditionel ovn.
18115 kJ / 4330 kcal
1617 kJ / 387 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 4 % | 3,8 g |
Kulhydrat: | 42,6 % | 40,5 g |
Fedt: | 53,4 % | 23,4 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
150 g
Smør
|
|
---|---|
250 g
Sukker (ca. 3 dl)
|
|
1 tsk
Vaniljesukker
|
|
1 spsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
3
Æg
|
|
125 g
Majsmel (ca. 1¾ dl)
|
|
50 g
Hvedemel (ca. ¾ dl)
|
|
½ tsk
Bagepulver
|
1 dl
Piskefløde
|
|
---|---|
100 g
Grofthakket mørk chokolade
|
1½ dl
Piskefløde - pisket til let skum
|
---|